H&M Lipgloss set (Schoencadeautje tip)

H&M Lipgloss set  (Schoencadeautje tip)

1H&M heeft mij portemonnee al aardig leeg gemaakt als je mijn artikelen van de laatste tijd bekijkt. H&M heeft namelijk onwijs veel leuke beauty spulletjes en die laat ik graag aan jullie zien…

Dit keer een set van 3 lipgloss producten in een stijlvolle doorzichtige huls met gouden dop. Het uiterlijk trok mijn aandacht en deed mij denken aan een leuk item om cadeau te doen tijdens de feestdagen. De set is namelijk onwijs leuk verpakt in een zwart doosje wat ideaal is als cadeautje als je het mij vraagt.

4Het gaat om 3 verschillende kleuren/tinten die je dagelijks kunt dragen en matchen bij welke gelegenheid dan ook.
Nude
Pink
Red

5Nude

De nude kleur doet mij denken aaneen prachtig horloge omhult met goud. De kleur in de huls vind ik zo prachtig matchen met het goud dat dit zeker een favoriet is. De gloss heeft lichte shimmers en is prachtig draagbaar.

6Pink

Pink ziet er ook prachtig uit de in huls en is echt een barbie kleurtje. Hij is zacht en draagbaar en ik ook te gebruiken als nude kleur. Ook deze bevat een paar kleine shimmers.

7Red

De rode kleur is een kleur voor in de avond. Hij is warm van kleur maar niet te heftig op de lippen.

8Kortom stuk voor stuk alle drie prachtig juweeltjes als je het mij vraagt en alle drie ook heel erg draagbaar.

9Hieronder kun je de swatches zien van de lipgloss:

10Hieronder het product op mijn lippen. Op de eerste foto draag ik geen product en de 2 de foto de nude, vervolgens de pink en de red.

swatch

De kleuren zijn subtiel maar dat had ik ook verwacht van de lipgloss. Toch vind ik ze alle drie erg mooi en vind ik het juweeltjes om erbij te pakken. Ze dragen fijn, ruiken erg lekker en plakken niet overdreven.

De set van 3 kost €5,95 en is verkrijgbaar op de cosmetica afdeling van H&M

Vind jij dit leuke cadeautjes om te krijgen en te geven?

Bekijk ook:
H&M Lip DUO
H&M 2x Mascara
H&M Super Mascara
H&M Blusher Autumn Flower

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram