H&M Home wishlist!

H&M Home wishlist!

Als ik tussen de nieuwe home spulletjes van H&M snuffel word ik blij. Wat zijn er ongelofelijk veel leuke spullen verkrijgbaar zo richting de kerst. Ik kon het ieder geval niet laten om alvast een wishlist te maken en zelfs al stiekem een bestelling te plaatsen. Benieuwd naar mijn H&M Home wishlist? Kijk mee!

Ik zag dat ze bij H&M HOME heel veel leuke items hadden met konijntjes en dat vind ik zelf zo schattig. En natuurlijk de kerstkussentjes, hoe leuk zijn deze om rond de feestdagen in je huid te hebben. Ik word er ieder geval heel blij van!

Online verkrijgbaar bij H&M.
Wat vind jij van deze items?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

7 Reacties

 1. Lindse
  4 november 2017 / 17:55

  Super schattige items!

 2. 4 november 2017 / 08:08

  H&M Home heeft zoveel leuke dingen! Vind dat slabestek echt te schattig!

 3. 3 november 2017 / 21:57

  Wauw wat een leuke producten! Ik vind de mok en het slabestek erg leuk. (:

 4. 3 november 2017 / 18:50

  Wat een schattige dingen. IK heb toevallig gisteren een spiegel besteld bij HM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram