H&M HOME favorieten!

H&M HOME favorieten!

Het was al een tijdje geleden dat ik lekker online aan het snuffelen was naar mooie interieur items. Maar nu met dit regenachtige lente weer is het daar natuurlijk de perfecte tijd voor. Het liefst zat ik natuurlijk allang lekker in het zonnetje te genieten in de tuin maar dan doen we het nog maar even op deze manier, achter de computer met regen getik op het raam. Laten wet hopen dat de lente snel doorbreekt.

Ieder geval heb ik bij H&M HOME weer een aantal leuke items gezien die ik met je wil delen. Een ding is zeker, voor leuke kussentjes moet je nu echt bij de H&M HOME zijn want er zijn zoveel leuke varianten te krijgen. Benieuwd naar de favorieten die ik heb uitgezocht? Kijk mee!


1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6 // 7


Ik zei het al even dat H&M HOME heel veel leuke kussentjes op dit moment heeft. Eigenlijk had ik al een heel artikel kunnen opmaken met alleen kussentjes maar ik raad je aan om zelf ook event te snuffelen. Ik heb een aantal uitgezocht die lekker vrolijk zijn en ook perfect passen bij de lente en de zomer. Het gaat om de leuke kussentjes van (nr.1) en (nr.6). Dit wil je toch in je huis en tuin hebben liggen?

Nog een grote favoriet die al een tijdje in mijn winkelmandje ligt, is de regenboog deurmat (nr.5). Ik ben namelijk opzoek naar zo’n soort deurmat naar mijn tuin toe. Ik dat hij perfect in de woonkamer ligt omdat hij vrij dun is en daarom ook niet teveel opvalt. Ik denk dat het tijd is om hem eindelijk maar is te bestellen!

H&M HOME heeft ook hele leuke sets met wijnglazen (nr.3). Ik heb al aardig wat leuke wijn en cocktail glazen in huis staan maar als ik nog een setje nodig ben dan zou ik deze echt aanschaffen. Ze zien er niet alleen geweldig uit op tafel, ook zijn ze ook nog is voor een leuke prijs verkrijgbaar!

Nu heb ik altijd een Olijfboom in mijn woonkamer gehad, alleen heeft deze vorig jaar besloten om al zijn blaadjes los te laten en voor ik het wist stonden er alleen nog een paar legen takken in de pot. Nu moet ik zeggen dat ik de boom best mis in huis dus een nieuw olijfboompje is zeker voor mij eentje die op mijn wishlist staat. En nu staat er ook nog is eentje op de H&M HOME pagina (nr. 7)


Wat vind jij van deze items?
Welke is je favoriet?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram