H&M Duo Lip – Kiss Me

H&M Duo Lip – Kiss Me

duo1Bij de H&M kwam ik dit opvallende vierkante, paarse doosje tegen met een grote lipstick erop. Voor ik het wist had ik hem al afgerekend en verder niet eens gekeken wat voor kleur het was. Ik ging er maar van uit dat het om een rode lipstick & lipgloss ging.

Het is namelijk een Duo Lip met zowel een lipstick als een lipgloss. Ideaal voor onderweg dacht ik zo want wanneer je liever een lipstick draagt dan pak je de lipstick en heb je meer zin in lipgloss dan kan die die gebruiken. Ieder geval ik vond het er leuk uitzien en vond het tijd voor een review!

duo2Het gaat dus om een doosje met daar in een 2 in 1 product . Ik zag dat er 2 varianten waren maar ik heb eigenlijk zonder enig benul de variant ‘Kiss Me’ gepakt. Het product is betaalbaar dus bevat het ook enkele ingrediënten die niet voor iedereen aantrekkelijk is als, minerale olie en alcohol en parfum. Daarnaast bevat het ook Bijenwas wat het product zacht maakt op de lippen.

duo3Hieronder zie je de alvast de swatches van zowel de lipstick als de lipgloss. Allebei hebben ze een rood/roze kleur.

0De Lipstick

duo4De lipstick is natuurlijk mijn grootste favoriet. Het gaat hierom een best wel fel product die ik zowel rood als roze omschrijf. De lipstick geeft een mooie pigment af en voelt zacht aan op de lippen. Ik vind dit zeker een kleur die ik vaak zou dragen met de herfst, winter en de feestdagen. Hij is goed in de smaak gevallen bij mij.

duo5Met de lipstick:

duo6De Lipgloss

duo7Lipgloss is vaak een product waar ik niet heel fan van ben maar wel regelmatig koop. Producten worden namelijk steeds beter en ook merk ik vaak dat de lipgloss ook met grote sprongen vooruit gaan. Het mooie aan deze lipgloss vind ik dat hij de lippen zowel neutraal maakt als een mooie touch geeft. Hij plakt een klein beetje maar dat vind ik persoonlijk niet storend, ik ben namelijk erger gewend.

duo8Met de lipgloss:

duo9Ik vind de Duo Lip van H&M zeker een leuk item, het is naast een mooi product om zelf te dragen ook heel leuk om cadeau te doen. Vooral van de lipstick ben ik fan en over de lipgloss heb ik weinig slechts te zeggen.  Helaas zitten er ingrediënten in die niet heel tof zijn voor iedereen maar dat kan ook haast niet anders voor de prijs.

De Lipduo van H&M is verkrijgbaar op de cosmetica afdeling voor €4,95

Wat vind jij van dit product? Draag jij wel is een rode lipstick?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram