H&M Body Treats Shimmering Body Mist Heliotrope & Vanilla

H&M Body Treats Shimmering Body Mist Heliotrope & Vanilla

hm1Het is november en dat betekent dat ik de komende tijd lekker opzoek ga naar leuke tips, cadeautjes voor op je verlanglijstje en natuurlijk tips om aan iemand anders cadeau te doen tijdens de feestdagen. Een van de leukste tijden van het jaar als het gaat om beauty als je het mij vraagt. De producten zien er nog fantastischer uit, lekker veel shimmers en glitters en alles oogt als een groot feest.

Ik ben al even opzoek gegaan in wat winkeltjes en heb al een item gevonden die ik zelf ontzettend leuk vind voor deze tijd van het jaar. Een Shimmering Body Mist van de H&M. Deze Body mist ziet er op de eerste plaats ontzettend schattig uit en is ook nog is heel lekker. Ideaal dus om voor jezelf te kopen of om cadeau te doen!

hm2De Body mist heeft een geur van Heliotrope & Vanille. Hij is ontzettend zacht en warm tegelijk door de vanille en is een beetje te vergelijken met een zachte baby geur wat heel vertrouwelijk ruikt.

hm3Deze body splash bevat wel een aantal ingrediënten die we liever niet op ons huid willen hebben als parabenen. Het is natuurlijk je eigen keuze of je dit wilt gebruiken. Met body splash producten heb ik er zelf niet echt probleem mee omdat je maar een kleine hoeveelheid gebruikt wat op je huid komt en ik zelf ook vaak het product gebruik op mijn kleding.

hm4Hieronder heb ik een beetje mist gespoten op mijn hand en zoals je kunt zien barst het niet van de glitters maar blijft het heel subtiel wat je mee krijgt van de mist. Zo voorkom je natuurlijk dat je lijkt op een discobal.

hm5

Ik vind hem het een een fijn product omdat de geur heel neutraal en zacht is. Daarnaast vind ik hem er leuk uitzien wat weer leuk staat op mijn make-up tafel. De glitters zijn niet too much en de prijs is lekker betaalbaar. Het blijft jammer van de parabenen maar dat is vaak te verwachten met ‘goedkope’ producten.

De H&M Body Treats Shimmering Body Mist is verkrijgbaar in de H&M op de cosmetica afdeling voor €3,95 per fles.

Vind jij een shimmering body mist voor de winter/feestdagen een leuk item?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram