H&M Body Treats Lip Balms!

H&M Body Treats Lip Balms!

1

Nog maar kort geleden liet ik in een artikel mijn lipbalm stash zien. Nu kan ik hem over een tijdje wel weer updaten want ik blijf maar inslaan omdat ik steeds weer nieuwe tegenkom die ik gewoon wil proberen. In de herfst en winter ben ik verslaafd aan lipbalms en niet om ze elke 10 minuten te smeren maar gewoon om altijd mijn lippen goed te verzorgen en te beschermen tegen invloeden van buitenaf…

Nu kwam ik afgelopen donderdag in de H&M deze 2 lipbalms tegen en volgens mij liggen deze al een tijdje in het assortiment maar ik had ze nog niet eerder gezien dus nam ze mee om te proberen.

2

Het gaat om de H&M Body Treats Ments, deze zijn verkrijgbaar in 3 soorten. Ik zelf nam er 2 mee naar huis omdat ik 3 wel een beetje teveel van het goede vond. Ik koos voor de smaakjes:

Honey Sugar
Macadamia Nut

2 smaakjes die ik zelf wel ideaal vond klinken voor de herfst/winter.

3De Lipbalms bevinden zich in een papieren koker wat ik er zelf wel erg leuk vind uit zien maar een beetje onnodig. Het heeft hetzelfde formaat als een Lip Smacker en dus ideaal om mee te sleuren in je broekzak of jas zak.
4De Lipbalms zijn eigenlijk gewoon heel normaal, maar vooral de geuren vind ik heerlijk. Honey Sugar sprak mij direct aan maar Macadamia Nut was meer een gok, je kon ze namelijk niet in de winkel ruiken. Honey Suger is inderdaad een heerlijke balm, hij ruikt ontzettend lekker zoet en voelt echt als een cadeautje op je lippen. Macadamia Nut heeft een bijzondere, zachte geur maar is niet direct mijn favoriet, je moet echt van een noten geur houden wil je die lekker vinden. Maar ook deze lipbalm is weer heerlijk zacht op de lippen.

Ingrediënten:

Iedere lipbalm is voorzien van andere ingrediënten maar bevatten allemaal: Minerale olie, bijenwas, kokos olie en parfum.

5

De lipbalms geven geen kleur af maar zijn er daarom 100% voor om je lippen te voeden, te beschermen en te voorzien van een heerlijk zacht laagje. Je merkt dat ze het werk doen waar ze voor zijn gemaakt en da spreekt mij aan. Helaas is het product voorzien van minerale olie maar voor de prijs is dat te verwachten. Ik ben toch erg enthousiast en voeg ik daarom met liefde toe aan mijn stash.

Verkrijgbaar bij de H&M op de cosmetica afdeling in 3 soorten voor €2,95 per stuk.
Naast de 2 bovenstaande smaken is de lipbalm ook verkrijgbaar in, Fig & Plum.

Welke geur/smaak zie jij graag terug in een lipbalm?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram