H&M Beauty ei/spons!

H&M Beauty ei/spons!

ei1Een beauty ei is helemaal niet nieuw en kennen we zo langzamerhand wel. Ik heb in het begin toen het ei net bekend was er veel gebruik van gemaakt tot die stuk was en daarna eigenlijk nooit gedacht om een nieuwe te halen.

Tegenwoordig heeft bijna elk budget merk wel eentje in haar assortiment en verkopen zelf de H&M en Forever21 deze producten. Ik kocht er een bij de H&M en die wil ik je vandaag laten zien.

ei3Een beauty ei/spons heeft verschillende namen en vormen, zo heet de originele variant de beautyblender. Het is vaak een ei vormig sponsje wat je kunt gebruiken om je foundation of BB/CC cream aan te brengen.Deze variant van H&M lijkt niet direct op een ei maar meer op een soort van raket vind ik zelf. Hij heeft een bolle onderkant voor grote oppervlakte en het puntje om nauwkeurig te werken op moeilijke plekken, denk daarbij aan de ogen.  ei2Om het ei te gebruiken moet je hem eerst nat maken onder de kraan. Zodra je hem nat maakt zet hij iets uit en wordt dus een klein stukje groter. Bij een ander beauty ei wat ik eerder heb getest werd hij een stuk groter, bij deze van H&M valt het mee. Vervolgens moet je het ei zo goed mogelijk droog maken, ik doe dit door hem tussen een handdoek te drukken. Daarna is het ei klaar voor gebruik! ei5Om mijn BB Cream aan de te brengen zorg ik dat ik eerst wat product op mijn hand heb zitten waarmee ik vervolgens met het sponsje er wat af haal. Vervolgens dep ik het op de huid om een mooie egaal effect te creëren.

ei6Na gebruik van het sponsje is het de bedoeling hem weer schoon te maken. Helemaal roze krijgen lukt niet meer maar door hem onder lauw warm water te spelen gaat het overtollige product weg. Goed laten drogen en zo is die klaar om opnieuw te gebruiken.

ei7Het ei/sponsje/raket hoe je het ook wilt noemen vind ik persoonlijk erg handig. Het is een tool waarmee je op een mooie, hygiënische manier je foundation kunt aanbrengen. Het is makkelijk in gebruik en het resultaat is mooi. Wat ik zelf wel een beetje jammer vind van deze spons is dat hij zo hard blijft, van mij mag hij wel iets meer bouncy zijn. Het voordeel aan deze spons vind ik het puntje waarmee je ook mooi concealer onder je ogen kunt kloppen en dat je gewoon niet teveel product op je gezicht krijgt.

Verkrijgbaar bij H&M voor €2,99

Heb jij een beauty ei?
Heb je er wel is gebruik van gemaakt?

 

 

 

 

 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram