H&M ♥ Body Splash Crème Caramel!

H&M ♥ Body Splash Crème Caramel!

b1

Ieder jaar rond de feestdagen komen er een aantal mooie beauty producten bij de H&M. Ook dit jaar heeft H&M een speciale ‘Holiday Collection’ met een aantal mooie feestelijke producten. Vorige jaar nam ik een hele hoop mee flessen mee vol glitter en geuren en dit jaar kon ik het ook niet laten om een heerlijk en vooral ook prachtig uitziend product mee te nemen!

Het gaat om een body splash in de geur Crème Caramel, het flesje ziet er ontzettend schattig uit en is natuurlijk heel leuk om cadeau te doen.

b2

In totaal zijn er maar liefst drie geuren verkrijgbaar:

Creme Caramel
Pink Raspberry
Vanilla Frost

Ik ging voor de doorzichtige verpakking in de geur Creme Caramel, ik besloot er maar 1 mee te nemen omdat ik thuis nog ontzettend veel lekkere body splashes heb liggen en die moeten ook echt een keer op.

b3

Het bolletje is gevuld met maar liefst 200 ml geur water wat best een grote hoeveelheid is, hiermee kan je zeker lang mee doen. Ik ben zelf erg fan van body splash producten omdat het een milde en goedkope manier is om een geur te dragen. Vooral in de zomermaanden gebruik ik het graag maar ook in het najaar om snel even een lekker geurtje op te doen vind ik ze heerlijk.
b4

De geur van Creme Caramel is vooral heel erg fris, misschien verwachtte je een warme caramel geur voor tijdens de koude maanden maar nee, het blijft een heerlijke frisse splash. In het water zit ook glitter maar die zie je nauwelijks op de huid terug. Ik vind de geur heerlijk en deze sprong ervoor het meeste uit in de winkel. Het flesje vind ik super leuk en dat de geur ook nog is heel lekker is, is helemaal top!

b5

Deze body splash verkrijgbaar in nog twee geuren voor €3,99

Wat vind jij van dit product?  

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram