H&M ♥ Blusher Pink

H&M ♥ Blusher Pink

1

Bij de H&M kwam ik deze prachtige blush tegen in hartjes vorm. Mijn gedachten gingen al snel naar de bekende blushes van Too faced in de hartjes blikjes en zonder enige twijfel rekende ik hem af!

De Blush ziet er ontzettend schattig uit maar zou die ook mooi zijn? Ik ben hem gaan testen. Kijk mee!

2

De blush is verkrijgbaar in twee varianten. Zo heb je een Pink variant en een bruine met vooral brons kleuren. Ik ging voor de girly pink met daarin drie prachtige tinten:

Pink
Soft Peach
Coral

Ziet het er niet onwijs leuk uit?

3

In het begin is het even goed wrijven om er echt kleur van af te krijgen maar wanneer dat is gelukt is het resultaat een prachtige roze/koraal glansje met shimmers. Het pigment is dan ook niet helemaal perfect zoals we het graag willen zien, maar we kunnen natuurlijk niet alles hebben!

4

5

Het resultaat op mijn wangen:

blushH&M

Ik vind de blush er ontzettend schattig en mooi uitzien. Het hartjes doosje, de kleuren combinatie maken mij echt blij. Het pigment had wel iets beter kunnen zijn maar ondanks dat ben ik toch wel tevreden met het resultaat en de mooie gloed die het product geeft!

10Verkrijgbaar in twee varianten bij de H&M Beauty afdeling voor €4,99 per stuk.

Wat vind jij van deze blusher? 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram