H&M ♡ Make Me Blush palette!

H&M ♡ Make Me Blush palette!

hm1H&M is de winkel waar ik altijd voor de eerste instantie een kijkje neem bij de fashion artikelen maar ook voor wonen en beauty producten kan je er goed terecht en kom ik vaak leuke dingen tegen.

Op de beauty afdeling in de H&M kwam ik dit keer een heel mooi blush palette tegen met drie ontzettend mooie, warme blush kleuren. Het zag er in het geheel zo goed uit en de prijs was ook nog is helemaal top waardoor ik geen enkel moment twijfelde om hem mee te nemen. Vandaag wil ik hem je laten zien. Kijk mee! hm2Het palette is een langwerpig doosje met een soort van koper kleurtje. Zoals je op de foto’s kunt zien is hij voor de rest transparant en staat er in het goud de tekst op. Het ziet er erg stijlvol uit vind ik zelf.

hm4Het doosje bevat drie kleuren:

Peach: Een mooie zachte perzik kleur die heel naturel is.
Coral: Een prachtige warme roze tint.
Bronze: Een warme bruin tint met een donkerpaars/rood gloedje.

hm5Hieronder de swachtes. De kleuren zien er goed uit en hebben een goed pigment.

hm6]En natuurlijk aangebracht op mijn wangen.

Peach – Coral – Bronze

blushhmHet blush palette vind ik echt een mooie aankoop en is zeker de moeite waard om in je stash te hebben. De kleuren vind ik mooi en zeker goed gepigmenteerd. Handig voor op reis en de kleuren passen helemaal bij de herfst en winter! Wel vind ik ze iets te poederig en moet je oppassen met je kwast dat je niet teveel product pakt.

hm10

Het palette kost €3,99

Wat vind jij van dit blush palette?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram