HIP || Unicorn sloffen van RadBag!

HIP || Unicorn sloffen van RadBag!

u1

Ik voel mij helemaal magisch wanneer ik deze geweldige eenhoorn pantoffels aan mijn voeten draag. Heerlijk zacht, lekker warm en een enorme overload aan cuteness.

Een tijdje geleden maakte ik kennis met de gadget webshop RadBag, ik was direct enthousiast toen ik alle geweldige items op mijn beeldscherm voorbij zag komen. Een webshop helemaal vol met producten die heel leuk zijn voor jezelf en om iemand cadeau te doen. Van suikerspin machines, tot aan een speciale deurbel voor katten. De allerleukste en meest originele dingen komen voorbij. Mijn ogen vielen direct op de Eenhoorn sloffen!

u2

Of het nu winter is of hartje zomer, ik draag altijd in huis fluffy sokken of lekkere pantoffels. Ik kan er namelijk helemaal niet tegen om op blote voeten te lopen, behalve dan op het strand met mijn teentjes in het zand!

Het kon mij daarom ook helemaal niet schelen om pantoffels te bestellen met het mooie weer, deze schattige exemplaren kan je toch niet weerstaan?

u1

De pantoffels zijn verkrijgbaar in een maat maar zijn te dragen tot ca. maat 44. Ik zelf heb maat 38 en vind ze prima zitten. Je moet er wel op letten dat je niet ergens achter blijft haken met de unicorn, de sloffen zijn namelijk best groot en de unicorn steekt een beetje uit. Zelf zijn de sloffen echt ontzettend zacht, alsof je op wolkjes loopt. Ik wil ze bijna niet meer uitdoen, zo heerlijk zitten ze.

Heerlijk om aan te doen als ik wakker word, onder de douche vandaan kom of wanneer ik gewoon lekker een comfi dagje houd. Ik weet zeker dat ik de komende tijd echt niet meer zit met koude voeten!

u3De Unicorn pantoffels zijn verkrijgbaar bij RADBAG voor €29,95

Wat vind jij van deze unicorn pantoffels? 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram