Is het wat? Pure Camomile Tea van Marks & Spencer!

Is het wat? Pure Camomile Tea van Marks & Spencer!

thee1Vorige week liet ik weten dat er een nieuwe categorie op Fablouise is namelijk ‘Is het wat?’. Een artikel wat zal gaan over eten of drinken dat er heel leuk uitziet of juist heel apart…

Door middel van een artikel of een filmpje ga ik het product testen om te kijken of het wat is. Vandaag de buurt aan de thee die ik vorige week kocht bij de Marks & Spancer winkel in Amsterdam!

De thee ziet er op het eerste gezicht natuurlijk onwijs lief uit en dat was denk ik ook de eerste reden dat ik hem kocht. Ik koos voor kamille thee omdat ik dat heerlijk vind om te drinken op momenten als ik me druk voel. Kamille heeft een ontspannende werking dus ideaal voor zulke momenten en ook voor het slapen. thee4De thee zit verpakt in een kartonnen doosje en daarin nog een keer verpakt in een folio om te zorgen dat de kruiden/bloemen lang vers blijven en dus beter van smaak.

thee5

thee7Wat ik zelf erg grappig vind is de tekst op de verpakking, uitgelegd staat namelijk hoe je een perfect kopje thee zet, let op:

Gebruik alleen vers gekookt water. (water wat opnieuw gekookt heeft, verliest zijn zuurstof).
Breng het water aan de kook en giet het direct over de thee.
Laat het 3 tot 5 minuten trekken.thee3

Wanneer ik de thee in de verpakking ruik doet het mij denken aan een konijnenhok vol met hooi. Niet direct lekker dus maar wel een geur van ‘puur natuur’. Ik heb een kopje gezet en heb de thee 4 minuten laten trekken. De geur van ‘konijnenhok’ is er gelukkig af en een pure geur van kruiden en bloemen komt tevoorschijn.

De smaak:

Ik heb kamille thee altijd al lekker gevonden en als ik een slok neem van deze variant merk ik een groot verschil met de kamille thee uit de supermarkt. Hij smaakt een stuk natuurlijker en ik heb het idee dat het echt gaat om verse thee, zonder vervelende bij/nasmaak. Ik vind hem lekker!

thee10Nu ben ik heel benieuwd geworden naar de andere smaken maar ik las op de blog van mijn zus dat haar variant de Strawberry/Raspberry variant niet echt lekker was. Zal er dan een verschil zijn tussen de smaken?

teaNog even op een rij:

Pure Kamille thee
Een pakje bevat 20 zakjes
Bevat natuurlijke ingrediënten
Zakjes ruiken naar Konijnenhok
Smaak is natuurlijk
Verkrijgbaar in verschillende soorten smaken
Prijs €1,55 per pak

Heb jij ervaring met de thee van Marks & Spencer?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram