Is het wat? Maltesers Shake ‘n’ Snack!

Is het wat? Maltesers Shake ‘n’ Snack!

1

Naast gezond eten ben ik gek op lekkernijen, ik vind het ook belangrijk om jezelf af en toe te verwennen met iets lekker en of dat nou een stukje taart is of een lekker zoet drankje. Als je het maar is doet…

Een hele tijd geleden maakte ik mijn eigen Maltesers drankje door warme melk te vullen met die ronde chocolade snoepjes. Heel lekker voor af en toe maar toch bleef ik heel benieuwd naar het de originele variant die gewoon verkrijgbaar is in de supermarkt. Ik besloot om een nieuw soort artikel te maken op de site, genaamd ‘Is het wat?’ een reeks met artikelen waarin verschillende etenswaren en drankjes die er bijzonder uitzien ga testen om te kijken of het wat is! Vandaag de buurt aan het eerste item, het Malteser Shake ‘n’ Snack drankje!

2De verpakking springt er ieder geval lekker uit, wanneer je langs de schappen loopt kan je er bijna niet omheen.

3In de shake zit een klein zakje verstopt gevuld met maltesers, ik had zelf gedacht dat het mini maltesers zouden zijn maar het zijn gewoon de standaard grote rondjes. Het is de bedoeling dat je de maltesers door de chocomelk doet, maar eigenlijk vind ik ze ook wel lekker om gewoon op te eten. Toch maar een paar in de shake en kijken of het wat is. De maltesers blijven drijven en voegen eigenlijk niet heel veel toe. Heel af en toe krijg je er dus een in je mond om op te kauwen maar voor de rest is dit gewoon een standaard chocomelk.

4Conclusie:

Het is leuk bedacht maar of het echt bijzonder is wil ik niet zeggen. Het is een standaard koude chocomelk wat zeker wel lekker is maar niet spectaculair. De maltesers smelten niet echt door het drankje heen omdat het natuurlijk koud is maar bij de variant met warme melk die ik thuis zelf maakte vond ik dat toch wel erg lekker. Het ziet er spectaculairder uit dan het daadwerkelijk is. Leuk om is te proberen maar niet iets wat je elke week zou kopen.

Verkrijgbaar bij oa. Albert Heijn en Jumbo supermarkten voor €1,80

Heb jij ervaring met dit zoete chocolade drankje?
Het lijkt mij leuk om dit soort artikelen te maken in video vorm, ik hoor graag jullie mening hierover!

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram