Het voorjaar met Rimmel!

Het voorjaar met Rimmel!

r1

Dit voorjaar breidt Rimmel haar collectie uit met een drie succesvolle lijnen uit het assortiment. Twee nieuwe mascara’s, een foundation met vitamine C en twee nieuwe lipkleuren. 

Ik ontving drie nieuwe producten om voor jullie te reviewen en ik moet nu al zeggen dat ik erg enthousiast ben. Benieuwd waarom? Kijk mee!

r2

Wake Me Up Foundation 

De Wake Me Up Foundation staat bekend om haar zachte foundation textuur die heel gemakkelijk dekt met een natuurlijke finish. Ik was hier zelf enorm benieuwd naar en kon niet wachten te testen. De foundation bevat schitterende paradetje die je huid belichten en een prachtige, gezonde gloed geven. Daarnaast zit er SPF15 in die je huid beschermt tegen UV Stralen.  Dit voorjaar komt er speciaal een nieuwe variant met Vitamine C, het zorgt ervoor dat je teint nog stralender wodt.r3

In totaal zijn er maar liefst vijf kleuren verkrijgbaar, van licht tot medium/warm. De kleur die ik ben gaan proberen is de nr.100 Ivory

01

Verkrijgbaar voor €12,99

Wonder Full Mascara Waterproof 

Na de lancering van de baanbrekende Rimmel Wonder’full mascara met arganolie, lanceert Rimmel dit voorjaar een waterproof en een extreme black variant. Twee nieuwe mascara’s die zorgen voor volle, verzorgen en wimpers zonder klontjes. Ik ben de waterproof variant gaan gebruiken die natuurlijk ideaal is voor de zomerse dagen wanneer je een duik wilt nemen en wanneer je terecht komt in een regenbui. r4

02

Verkrijgbaar voor €14,49

Lasting Finish Colour Rush 

Dit voorjaar zijn er twee nieuwe knallende kleuren in de Lasting Finish Colour Rush collectie. Een paars tint nr. 200 Keep Mauving en frambozenrood Nr. 700 Just an Illusion. Deze lipproducten van Rimmel blijven de comfortabel zitten zonder plakkerig aan te voelen en hebben een hydraterende finish. De kleuren zijn intens en brengen makkelijk aan.r5

Ik heb de kleur nr. 200 Keep Mauvingr6

03

Verkrijgbaar voor €9,99

Hieronder de complete look die ik heb gemaakt met de producten.

lookmetrimmel

Nu moet ik zeggen dat ik echt enthousiast ben geworden over de foundation. Ik gebruik het liefste high-end merken als het gaat om foundation maar ik vind de textuur en het resultaat van deze Rimmel foundation echt verassend goed. Hij brengt mooi aan en de dekking is goed en toch natuurlijk. De mascara vind ik goed maar niet bijzonder, hij lift mijn wimpers wel iets maar het is niet dat ik zeg, wow! En dan als laatste het lip product, deze geeft een prachtige kleur en blijft goed zitten. Ik ben altijd al fan van deze jumbo potloden omdat ze gewoon ideaal zijn met aanbrengen.

De nieuwe Rimmel producten zijn verkrijgbaar bij  Rimmel verkooppunten oa. het Kruidvat! 

Gebruik jij producten van Rimmel? 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram