Het perfecte bed!

Het perfecte bed!

slaapkamerEen mooi uiterlijk begint natuurlijk bij gezond eten, je huid goed reinigen en een goede nachtrust. Slapen is ontzettend belangrijk en speelt iedere dag weer een rol met je uitstraling.

En goed slapen begint natuurlijk bij een goed bed, een goed matras, een lekker kussen en natuurlijk een leuke kamer met al je favoriete spulletjes om je heen. Want als je even lekker zit te surfen op Pinterest, Tumblr of Weheartit kom je altijd de mooiste slaapkamers tegen en denk je ook niet dat je veel beter slaapt in een prachtige ruimte?

Een bed kopen is natuurlijk niet iets wat je dagelijks doet en ook niet wekelijks maar een goed bed is wel een must! Ik ben altijd iemand die vooral naar de uitstraling kijkt van hoe iets eruit ziet maar het is natuurlijk veel belangrijker om te kijken of iets bij je past, of het fijn is en of je er lekker op kunt slapen.Ik ben even wat inspiratie gaan opdoen van prachtige slaapkamers met prachtige ledikanten, mooi opgemaakt en versierd met een hoop kussens. Wat vind jij? Dit wil toch ieder meisje?

bed bed2Maar waar koop je nou die droombedden die je zo prachtig kunt opmaken en waar je vervolgens ook nog is heerlijk op kunt slapen? Bij Bedden.nl heb ik ze gevonden. Maar liefst 4 prachtige ledikanten die je zo kunt tegenkomen op deze bovenstaande inspiratie. Het kost wat, maar dan heb je ook wat!

bedden.nlStuk voor stuk vind ik ze prachtig en wauw z’n hoge achterkant staat toch super luxe? Nu alleen nog een beetje meer ruimte, wat extra geld en een droomkamer kan werkelijkheid worden!

Dit artikel is een samenwerking.

Droom jij ook wel is weg bij prachtige slaapkamers?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram