Het John Beerens.com Lover pakket!

Het John Beerens.com Lover pakket!

1

Ik heb het al is eerder verteld op de site en ook aan de banner te zien weten de meeste wel dat ik een John Beerens.com lover ben. Een John Beerens lover ontvangt allerlei nieuwtjes rondom de webshop en wordt uitgenodigd voor interessante dagen…

Ook wordt er elk kwartaal een pakket verstuurd met producten erin uit de webshop waar over je kunt gaan schrijven op je site wat natuurlijk hartstikke leuk is. 2 weken geleden was het weer zover en ontving ik mijn 2de JB lover pakket.

Dit keer leek het mij een leuk idee om een kleine blik te geven wat er allemaal in zat en wat je kunt verwachten op de site.

Het JB Magazine

2

Zelf ben ik dol op het bladeren in tijdschriften en ook in het magazine van JB kan ik me wel eventjes vermaken. Het staat vol leuke nieuwtjes op beauty/haar gebied, intereviews en informatie over enkele producten die in de doos zitten.

Informatie folders en een paar enkele samples

3

Wat ik ontzettend handig vind is dat er een paar folders bij zitten van producten uit de doos, zo kun je makkelijk de producten ontdekken.

Ook zaten er een paar mini samples in doos, ik ben heel erg benieuwd naar de kleine mini van Marrakesh Oil.

REF.551 & Orofluido

4

Een shampoo en conditioner van REF.551, voor mijzelf nog een onbekend merk. Verder een Shampoo en Conditioner van Orofluido ook een onbekend merk voor mij maar waar ik zelf erg benieuwd naar ben.

Wella & Orofluido

5

3 keer Wella maskertjes voor je haar, ik ben hier ontzettend benieuwd naar omdat ik nog steeds opzoek ben naar een goede haarmasker.

En een speciale haar olie van Orofluido!

PUPA Glottering Eyes Kit & Vani – T Creme Blush

6

Ontzettend leuk kitje van PUPA met een Diamond Mascara en de Vamp Mascara, deze ga ik nog voor oud & nieuw testen voor een mooie glitter look.

En van het merk Vani – T een super mooie Creme blush al zeg ik het zelf.

Spectrum PRO ISO Stijltang

8

En als laatste echt de kers op de taart deze stijltang met uber gave print! Het is een speciale ISO en ik heb hier zooo veel over gehoord dat ik echt benieuwd ben hoe die werkt. Ik ben zelf erg tevrede met mijn CHI, dus dat wordt waarschijnlijk een battle!

Ohja, ook zat er nog een super schattig glitter tasje bij, deze heb ik al gebruikt en ligt bij mijn vriend, dus helaas kan ik hem niet op de foto zetten!

Ik wil het Team van John Beerens en natuurlijk John Beerens zelf bedanken voor dit pakket!

Benieuwd naar 1 van deze producten neem dan een kijkje in de Beautywebshop van John Beerens!

Mocht je producten ontzettend graag willen terug zien op de site, laat het dan even weten in de comments!

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram