Het Catrice Make-up pakket van Trekpleister!

Het Catrice Make-up pakket van Trekpleister!

catrice1

Gisteren (afgelopen dinsdag) was het weer zover. Je kon bij de Trekpleister terecht voor twee goed gevulde tasjes van essence en Catrice tegen een super betaalbare prijs.

Voor maar liefst €15,- kon je alleen gisteren een tasje kopen. Een van het merk Catrice en een van mijn favoriete budget merk essence. Omdat ik de meeste essence producten al thuis had liggen besloot ik de Catrice variant te nemen. Het essence tasje had een waarde van maar liefst €40,25 en het tasje van Catrice maar liefst €53,-. Vandaag wil ik je laten zien welke make-up producten er allemaal in het Catrice tasje zitten. Kijk mee!

catrice2

catrice3

catrice4

catrice5

catrice6

catrice7

catrice8

catrice9

catrice10

catrice11

catrice12Persoonlijk vind ik het pakketje erg leuk omdat ik nog niet veel Catrice producten had gekocht uit het nieuwe assortiment. Daardoor is dit setje natuurlijk heel voordelig en heb je in een keer een paar leuke items. Zelf had ik het nog leuker gevonden dat een nagellak plaats maakte voor een eyeliner of een oogpotlood zodat je echt een complete set hebt, maar ik ben zeker blij met dit gevulde tasje! Ik heb een paar leuke items gezien die ik zeker ga reviewen voor de site!

Heb jij een essence of Catrice pakketje gekocht?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram