Het cadeautje voor iedereen!

Het cadeautje voor iedereen!

Het blijft soms een moeilijke opdracht, een cadeautje kopen voor die gene die eigenlijk alles al heeft. En je wilt natuurlijk niet ieder jaar aankomen met een simpele cadeaubon. Tijd om een cadeautje te geven die voor iedereen leuk is om te krijgen, die direct heel handig is en ook nog is een lach op je gezicht tovert.

En dan heb ik het over sokken. Nee, geen ouderwetse oubollige sokken die je van je Oma vroeger wel eens hebt gekregen, nee grappige sokken waar je van moet lachen!


Ik denk dat we het allemaal wel kennen, een dagje verschillende sokken dragen want grote kans dat de wasmachine er weer een heeft opgeslokt. Of van die vervelende momenten dat je teen er begint uit te steken. Een grappig gezicht voor mensen bij je in huis om opmerkingen over te maken, maar zelf oh zo vervelend om een koude teen te voelen continu.

Daarom zijn sokken cadeau krijgen het perfecte cadeautje. Sokken komen namelijk altijd van pas, ook voor de gene die alles al heeft. En het wordt al helemaal leuk als je tegenwoordig allemaal leuke packs kunt kopen met meerdere sokken erin met een bepaald thema. Sokken waarbij het iedere dag weer een vrolijke bedoeling wordt om ze aan te trekken en waarbij je telkens weer moet lachen als je ernaar kijkt. Om je een beetje een idee te geven wat ik precies bedoel, ik heb wat leuke packs uitgezocht. Kijk mee!


1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6


Voor iedere liefhebber is er wel een bijpassende pack te krijgen. Mijn grote favoriet is de pack met de verschillende gezichten erop, nr. 4. Heb je in de familie iemand die vaak verschillende moods heeft of een broertje waarmee je soms lastig door een deur kunt omdat hij een bepaalde bui heeft, dan is deze set perfect. Die gene zelf kan kiezen in wat voor mood die is, en iedereen kan het zien en er rekening mee houden.

Ook de sokken met het fruit erop, nr 1 vind ik zelf erg leuk. Mijn grote favoriet is de roze variant met de perzik! Heb je iemand in je familie die van lekkere hapjes houdt en niet nee zegt tegen een glas wijn, dan is daar ook een perfecte pack bij te matchen, namelijk de ‘Wine and Tasty Pack’.

Kortom, ik denk dat je net als ik wel een leuk nieuw idee erbij hebt gekregen als je er een keer niet uitkomt bij het volgende cadeautje voor je vader, je broertje, je vriendin of noem maar op. Met dit cadeautje zit je altijd goed!


Vind jij het ook wel is lastig een cadeautje te vinden voor iemand?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram