Het beste voor je huid & mijn huidverzorging!

Het beste voor je huid & mijn huidverzorging!

Er gaat niets boven goede verzorging voor je huid. Als make-up liefhebber smeer ik dagelijks weer een hoop op mijn gezicht en daar zitten ook genoeg toevoegingen in die niet zo vriendelijk zijn voor de huid. Het is dan ook iedere dag weer belangrijks om je huid optimaal te reinigen, te verzorgen en dat beetje echte liefde te geven wat het nodig hebt.

Een goede huidverzorging is daarom niet zomaar iets. Het moet een lijn producten zijn die bij je huidtype matchen en waarop jij goede resultaten boekt. Het beste om de juiste huidverzorging te kiezen is om een huidanalyse te laten doen en erachter te komen welke huidtype je hebt. Hierop kun je namelijk gemakkelijk de producten aanschaffen.


Bron – Unsplash @amandadalbjorn

Een paar maanden geleden liet ik je al zien welke huidproducten ik allemaal gebruik, maar vandaag geef ik je een update van de producten want er is het een en ander veranderd. Zo ben ik ook weer een jaartje ouder geworden en moet ik natuurlijk op mijn 30ste opzoek gaan naar een goede anti rimpel crème. Ook merk ik in deze tijd van het jaar wanneer de verwarming weer hoger staat dat mijn huid vraagt om extra liefde. Het voelt allemaal wat droger en ik krijg rondom mijn ogen en neus meer droge plekjes.


Bron Unsplash – @mikelina5

De basis voor mijn huid

Aan mijn basis rituelen is niet veel veranderd, zo is veel water drinken nog echt een must voor een goede huid. Wanneer je genoeg water drinkt reinig je je lichaam natuurlijk van binnenuit en dat is de basis van een goede huid. Je kan blijven smeren wat je wilt, maar als je lichaam van binnen te veel ‘schadelijke’ stoffen heeft, dan ga je dat altijd terug zien op je huid.

Nog een blijvertje is de Jade roller. Deze gebruik ik echt dagelijks om mijn huid mee te ‘masseren’. Na mijn idee doet het echt wat met mijn huid maar of dat nou tussen mijn oren zit of niet, dat durf ik niet te zeggen. Ieder geval vind ik het een fijne manier van mijn gezicht masseren omdat ik de jade roller in de koelkast bewaar, waardoor het ook iedere ochtend een verfrissing is voor het gezicht. Ik noemde het ook in het vorige artikel over huidverzorging, maskertjes vind ik heerlijk en is ook echt het moment om even aan jezelf te denken en een momentje van rust te pakken. Ik heb sinds kort een masker die wat vaker en wat sneller gedaan kan worden en is dus eentje die niet perse is voor het momentje rust. Namelijk de 1 minuut pink Clay Mask. Dit masker vind ik vooral heel fijn omdat er hele kleine scrub deeltjes inzitten waardoor het ook je huis op een wat intensievere manier reinigt. Na gebruik voelt mijn huis zo lekker zacht en zie ik echt een natuurlijke flow.

Ik reinig mijn huid iedere avond met de face wash van Kruidvat. Deze bevalt mij nog steeds ontzettend goed en ik merk ook dat mijn huid hier heel goed op reageert. Ik ben al begonnen aan een nieuwe grote fles en dat zegt genoeg. De reiniger is vrij zacht voor de huid en haalt mijn make-up er goed af. Ik blijf deze zeker nog vaker door gebruiken.


Mijn musthave wondermiddel

Een nieuw product in mijn dagelijkse huidverzorging is de Lait Crème Concentra van Embryolisse. Dit is voor mij echt de ontdekking van de eeuw en toen mijn tube leeg was wist ik niet hoe snel ik naar de Douglas moest om een nieuwe te halen. Je hebt het product vast wel een keertje voorbij zien komen, deze crème bestaat namelijk al een lange tijd.


Bron – Unsplash @molnj

Producten die ik graag wil ontdekken

Qua huidverzorging sta ik altijd weer open om nieuwe producten te ontdekken. Waar ik zelf op dit moment erg benieuwd naar ben zijn de maskertjes van Glamglow en Starskin. Vroeger heb ik een keer een klein proefje geprobeerd van de bekende Glamglow maskers en hier was ik toen zo enthousiast over geraakt dat ik het product wat beter wil leren kennen en ook alle varianten erin. Starskin is ook zo’n bekend merk waar veel verschillende maskers in zijn en deze zijn ook behoorlijk prijzig. Met dit merk heb ik zelf nog geen ervaring maar hier ben ik ook heel erg benieuwd naar of het de prijs waard is.

Ik liet het al in een vorige beauty artikel dat ik zelf ook erg benieuwd ben naar de producten van The Ordinary. Dit merk zie ik steeds vaker voorbij komen en als ik alle reviews moet geloven zitten er echt een paar pareltjes tussen. Binnenkort maar even goed verdiepen wat dit merk allemaal te bieden heeft.


Heb jij een product voor je huid waar je niet zonder kan?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram