Herfst Wishlist

Herfst Wishlist

Er lijkt nog een kleine nazomer aan  te komen, toch zit ik al met mijn gedachten bij de herfst. Ik ben zelf een groot liefhebber van de herfst en kijk ieder jaar ook weer volop uit naar de seizoen die helemaal in het teken staat van een hoop gezelligheid, knus, kaarsjes branden, meer bakken in de keuken, heel veel kopjes thee en natuurlijk pompoenen!

Doordat je in het najaar ook weer meer binnen zit en meer in de keuken staat heb ik weer een leuke wishlist met een aantal items die ik heel graag dit najaar wil hebben. Benieuwd? Kijk mee!


Op mijn wishlist staan een aantal items die ik er al vaker op heb gezet, bijvoorbeeld de geweldige pompoen pan van Staub. Ieder jaar vind ik hem weer geweldig alleen vind ik de prijs echt een tegenvaller. Toch hoop ik ooit deze pan op mijn fornuis te hebben staan. Sinds ik een eigen woning heb geef ik het liefst geld uit aan mijn interieur en daar word ik echt blij van. Op mijn wishlist staan 2 geweldige kleedje, het oker gele vachtje van Leen bakker en de geweldige giraffe vloerkleed van Doing Goods. Dit maakt je woning toch gewoon super gezellig? Ook heb ik in de hal nog een ruimte over waar ik graag een behang op wil hebben. Behang vind ik zelf een moeilijke keuze omdat ik bang ben dat ik snel uitgekeken ben op de print. Ik vind dat KEK Amsterdam mooie exemplaren heeft dus hier ga ik de komende tijd is naar kijken of er iets tussen zit. Nog even geduld maar binnenkort verschijnt ‘Cordially Invited’ van Zoe Sugg. Mijn favoriete Youtuber heeft een tof boek gemaakt met inspiratie en tips over organiseren. Ik kijk uit om het boek te bestellen.


Heb jij nog leuke dingen op je wishlist staan?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

7 Reacties

 1. 31 augustus 2018 / 08:45

  Ooh, zo’n leuke wishlist! Die pompoen braadpan ziet er zo leuk uit!
  Liefs,
  Yara

 2. 30 augustus 2018 / 09:27

  Die pannetjes van Staub moet je echt bestellen, ze zijn in het echt nog mooier! Ik heb er zelf twee braadpannetjes van en ben er zo onwijs blij mee.

 3. 30 augustus 2018 / 05:45

  Een hele mooie wishlist en de pompoen braadpan is echt geweldig.

 4. 29 augustus 2018 / 17:24

  Echt een ontzettend leuke wishlist! Ik krijg er weer helemaal zin van in de herfst. Ik vind de lamp van de kwantum echt heel erg mooi. Die pompoen braadpan is ook echt te leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram