Herfst Make-up! #look met F’rosen Yoghurt van Catrice!

Herfst Make-up! #look met F’rosen Yoghurt van Catrice!

catrice1Catrice heeft haar assortiment mooi weer bijgevuld met een hoop mooie producten. Een tijdje terug liet ik weten dat ik een aantal spulletjes had geshopt waaronder een prachtige blush en het F’rosen Yoghurt palette!

Ik ben ermee aan de slag gegaan om met deze nieuwe producten en een paar andere die ik nog niet eerder had gebruikt een mooie herfstlook te maken. Benieuwd? kijk mee!

catrice2Ik ben aan de slag gegaan met de bovenste producten:

Catrice Absolute Eye Colour nr. 100 F’rosen Yoghurt
Catrice Illuminating Blush nr. 010 I Am Nuts About You
IsaDora Volume & Curl mascara
NYX Two Timer Kohl & liner

catrice3Het F’rosen Yoghurt palette van Catrice had ik nog niet eerder gezien n het schap en verraste mij direct door de twee mooie warme herfsttinten. Het palette is in totaal voorzien van vier verschillende oogschaduw kleuren waarvan 2 echte kleuren zijn, een witte highlighter een cream witte kleur. Het palette is verkrijgbaar in meerdere varianten voor €4,59 per stuk.

catrice6De Illuminating Blush van Catrice is helemaal nieuw te vinden in het (extra) schap van Catrice en verkrijgbaar in meerdere kleuren. Ik ging voor de kleur nr. 010 I Am Nuts About You, een warme blush die een beetje paars/bruin oogt. Vooral het schattige kussen patroontjes vond ik een leuke extra. Ik heb hem nu al een aantal keren gebruikt en ik vind hem mooi. Het is geen bijzondere blush maar hij geeft wel een prachtige warme kleur! De blushes kosten €3,99 per stuk.

catrice5Wat vind je van mijn herfstlook? 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram