Herfst make-up! #1 Lipsticks

Herfst make-up! #1 Lipsticks

herfstlipstickAls ik het weerbericht moet geloven zit de zomer er helaas op. De dagen worden korter, het weer wordt weer een stuk kouder en ook de bomen worden langzaam kaal.

Naast mijn kleding pas ik mijn make-up ook aan in het najaar. De zomerse roze/koraal tinten gaan de kast in en de warme paars/rode bruin tinten komen weer tevoorschijn. Om je ook een beetje inspiratie te geven om je herfst make-up aan te passen maak ik de komende tijd een aantal artikelen met herfst make-up inspiratie. Vandaag is het tijd voor lipproducten!

Donkere kleuren

Je moet er maar van houden, donkere lippen. Nu vind ik het prachtig en zie je het veel terug in de trends van dit najaar maar ik snap als je er aan moet wennen. Naast alle vrolijke, zomerse tinten kom je in de make-up schappen ook een hoop warme kleuren tegen. Bijvoorbeeld donker paars, rood en wijnrood/paars.

donker1MAC – Lingering Kiss

donker2MAC – Flat Out Fabulous

donker3GOSH – Boheme

donker4Catrice – Red my Lips

Nude/bruine tinten

Wil je niks van donkere kleuren weten dan is er altijd nog de nude trend. Of het nu zomer is, lente, winter of herfst. In welk seizoen dan ook, een mooie nude tint op je lippen kan altijd. Ook in de herfst is het weer een prachtige tint om te combineren met mooie herfst kleding. Leg de focus op je outfit of op een mooie zware ooglook en hou je lippen neutraal.

lichtbruin1GOSH – Sweatheart

lichtbruin2Revlon – Socialite

Wil je ook een donkere lipstick of juist een mooie nude tint proberen. In de schappen van essence en Catrice zijn ze zeker aanwezig en kan je voor een mooie betaalbare prijs een kleurtje kiezen om de herfst te dragen!

Wat vind jij mooier? Een donkere kleur of een nude tint?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram