Herfst kleur voor je lippen – (Rasp)Berry

Herfst kleur voor je lippen – (Rasp)Berry

berryHerfst vind ik qua gezelligheid een geweldige tijd, de weg naar de feestdagen en samen zijn met familie. De herfst is misschien het begin van de kou, maar als het gaat om kleuren vind ik de herfst warm. Ik ben dol op herfst kleuren, aardetinten, warm fruit en vertrouwd.

Nu draag ik het hele jaar door lipstick maar wissel ik wel af per seizoen. Zo draag ik het liefst wat koele tinten en fel in de zomer, ga ik voor zacht in de lente en draag ik in de herfst graag warm en nude kleuren. Persoonlijk vind ik een bessen kleur een prachtig tint om in de herfst te dragen en vandaar dat ik jullie deze tip ook mee wil geven.

Ik heb 3 kleuren uitgezocht van verschillende merken die ik aan jullie wil laten zien:

berry2

3 lipproducten in de zelfde kleur sferen. Zelf ben ik dol op de stick van Pur Minerals, omdat deze ontzettend fijn is in gebruik en voor een dagelijkse look heel neutraal is. Over de lipstick van e.l.f krijg ik regelmatig complimenten omdat de kleur een hele mooie tint heeft op de lippen en blijft lang zitten. De lipstick van Revlon komt uit de Ultimate Suede lijn en deze ontzettend zacht op de lippen en geeft ook een prachtige finish. Kortom 3 verschillende soorten met alle 3 een prachtige warme herfst kleur.

Links – pur Minerals Berry Pretty Rechts – e.l.f Rich Raspberry Onder – Revlon Preview

BERRY3
Van elke lipstick die ik voor dit artikel heb uitgezocht staat een uitgebreide review van op de site Voor meer informatie raad ik je ook aan om die even te bekijken.
e.l.f  Rich Raspberry
pur Minerals – Berry Pretty
Revlon – Preview

Welke kleur draag jij het liefst in de herfst?
Wat vind je van een warme berry kleur?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram