HEMA – Watercolour Lipbalm

HEMA – Watercolour Lipbalm

1

Van lipblams kun je er van mijn part geen genoeg van hebben. Stop er 1 in elke tas die je hebt en zorg er gewoon voor dat je er altijd eentje bij je hebt, of in de buurt hebt om goed je lippen te verzorgen…

Nu zijn er ontzettend veel verschillende soorten merken, kleuren, smaakjes en soorten en is het meestal een beauty product wat niet duur hoeft te zijn en waar je ook nog is lang mee kunt doen. Ik ben naar de HEMA gegaan  om te kijken naar nieuwe producten in het assortiment en kwam de nieuwe watercolour Lipbalms tegen die ik tijdens het pers event van HEMA leerde kennen en nam ze mee naar huis.

2

Deze waterijs achtige lipbalms zijn het helemaal in de zomer en prima om mee te sleuren als je een dagje naar het strand gaat. Hou er dan natuurlijk wel rekening mee dat ze niet in de zon liggen.

3

Nu zien ze er ontzettend leuk uit als je het mij vraagt maar blijven het puur lipbalms en geven ze geen kleur af. Wel komt er een mooie verzorgende glans op zoals je op onderstaande foto kunt zien. Ze zorgen dat je lippen niet vervelend gaan plakken, en halen het droge gevoel voor een lange tijd weg.

4

Deze watercolour lipbalms van de HEMA zijn verkrijgbaar in het beauty assortiment voor €2,95 per stuk!

Ben jij een lipbalm gebruiker?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram