HEMA – Topcoats & Long Lasting Nailpolish

HEMA – Topcoats & Long Lasting Nailpolish

canvas

Een tijdje geleden schreef ik al een review over de Long Lasting Lipcolours van de Hema. Nu tijd voor nog meer HEMA, namelijk de nieuwe topcoats en de long lasting nailpolish…

2 topcoats en 2 long lasting lakjes heb ik erbij gepakt om voor jullie te testen. Nu weten een aantal van jullie vast mijn ‘nagel’ probleem en op dit moment zijn ze echt vreselijk kort om te gebruiken, daarom ben ik niet alleen blij dat ze het wiel hebben uitgevonden, ook het nagelwiel komt heel goed van pas!

Aan de slag met:

  • Topcoat Glitter
  • Topcoat Gellook
  • Long Lasting 815
  • Long Lasting 819

Hema Topcoat Glitter

hema3

Deze glitter topcoat sprong er wel uit tussen alle lakjes, ik hou van topcoats en van deze wordt ik blij! Een sterrenhemel noem ik dit lakjes, zwart met allemaal fijne glittertjes in alle prachtige tinten die er zijn!  Deze topcoat is natuurlijk te gebruiken boven op een kleur, maar om even idee te geven hoe hij is heb ik het geswatch met 2 laagjes!

Hema Topcoat Gellook

hema4

Altijd al gelnagels willen hebben? Met de nieuwe Gellook topcoat creeer je een gel effect op je nagellak. Als basis heb ik gebruik gemaakt van mijn favo lakje van OPI met daarboven op een lekker laag topcoat. Het idee is super leuk & het werkt!

Long Lasting 815

hema5

Verkrijgbaar in zoveel verschillende kleuren met prima kwaliteit en heerlijk betaalbaar. De long lasting nagellakjes van de Hema zijn echt leuk om te shoppen. 2 laagjes verder en je hebt perfecte nagels voor Koningsdag!

Long Lasting 819

hema6

Avondje uit? Gelakte teennagels voor straks op het strand? Ga voor deze rode kleur, 2 laagjes en de passie springt ervan af!

Het assortiment bestaat uit diverse kleuren long lasting lakjes, topcoat longwear, topcoat mat, topcoat black light, topcoat matt, topcoat gellook & ook nog is een paar fantastische glittertopcoats, in zwart, wit, goud & zilver!

Ben je onder de indruk? Breng een bezoekje bij de Hema en shop je lakjes!

hema7

Wat vind jij van de lakken van de Hema? Heb je er ervaring mee?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram