HEMA Tattoo Stamp ★

HEMA Tattoo Stamp ★

hema1

Bij de HEMA kwam ik een heel leuk item tegen, namelijk een tattoo stamp. Een stift met een patroontje waarmee je op de huid een ‘nep’ tattoo kunt zetten.

Het deed mij denken aan de stempelstiften die ik vroeg had waarmee ik tekeningen helemaal vol maakte. Dit is een speciale stift voor je huid en waar je ook maar een tattoo wilt hebben, met deze stamp zet je hem!

hema3

De stift is verkrijgbaar in twee varianten zo heb je het sterretje en een strikje. Ik koos het sterrentje om te proberen. Het is niet alleen leuk om mee te spelen, je kan het ook gebruiken om je kerstlook net wat extra’s te geven.

De stift heeft geen scherp puntje om mee te schrijven, nee het is een stamp waarop een uitgesneden sterretje zit. Het sterretje is doordrinkt met inkt waardoor je hem gelijk kunt gebruiken. Het voordeel aan deze stamp vind ik vooral dat er verder geen randje bij het sterretje in de buurt zitten. Zo krijg je echt wanneer je een stempel wilt maken het sterretje en niet rare randje erbij.

hema4

Ik ging direct aan de slag en ik plaatste deze drie sterretjes op mijn hand. Maar je kan het natuurlijk overal zetten:

stamp

Wil je het er weer af? Met een beetje water en zeep of een make-up doekje haal je het er zo weer af.

Ja! Ik vind het een leuk product. Toen ik het in de winkel zag liggen voor in €5,- best een hoge prijs voor een product waarvan je nog niet zeker weet of het gaat werken. Toch vind ik het resultaat goed en vind ik het een ‘net’ sterretje wat je krijgt. Je kan er leuk mee spelen om mensen voor de gek te houden met een nep tattoo maar ook voorbij een kerstlook of feestlook waarbij je iets extra’s wilt is het zeker leuk!

hema1

Verkrijgbaar in sterretje en strikje bij HEMA voor €5,- per stuk.

Wat vind jij van de tattoo stamp? 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram