Budget Monday – HEMA Pure Shine Lipsticks

Budget Monday – HEMA  Pure Shine Lipsticks

hema1

Mijn eerste echte lipstick, een knal rode kleur shopte ik bij de HEMA. Ik kan het mij nog goed herinneren en nog steeds heb ik die lipstick in mijn stash. De jaren daarna ben ik eigenlijk nooit terug gegaan om een lipstick te shoppen bij de HEMA en dat komt totaal niet door dat ik de make-up niet goed vond, want de lipstick was prachtig maar vooral omdat ik er nooit meer bij stil stond om daar make-up te halen…

De laatste tijd vlieg ik wel regelmatig naar de HEMA en terecht, de winkel is zo ontzettend veranderd in positieve zin dat er voor ieder wel wat te vinden is wat helemaal de trend van nu heeft. Ook de make-up producten zien er uitnodigend uit en zijn prachtig! In de Goodiebag van het HEMA Persevent zaten 2 Pure Shine lipsticks, ik ben ze gaan testen en ben net als vroeger weer helemaal enthousiast over het product!

hema2

Ik ontving 2 prachtige zomerse kleuren, een heerlijke roze die deze zomer echt doet stralen en een prachtig koraal kleur. Allebei omhuld in een zilveren huls en een mooi formaat om mee te nemen!

hema3

hema4

Pure Shine Nr 17 – Coral

De Coral kleur is echt z’n kleur die iedereen weer anders zal omschrijven en zal staan op de lippen. Ik zie een combi van prachtig rood, oranje met toch een beetje een roze accent. Een prachtig zomers kleurtje die ik persoonlijk erg prettig vind om te dragen. De lipstick heeft een ontzettend sterk pigment, voelt zacht op de lippen en is totaal niet droog.

hema6

Pure Shine nr.12

Helaas heeft deze prachtige, snoep roze kleur geen naam wat ik toch wel weer een beetje apart vind, maar daar zal deze roze liefde niet onder lijden. Dit zoete roze kleurtje kan echt zo mijn lieveling worden omdat hij er geweldig uit ziet vind je niet? Net als de Coral weer zacht op de lippen en niet droog. Ik ben verliefd!

hema7

Swatches:

hema8

hema9

Ik ben heel enthousiast, het product ziet er goed uit, de pigment is erg sterk en de kleuren springen erop de lippen echt goed uit. Daarnaast voelen ze niet droog op de lippen en hebben ze maar 1 laagje nodig om dit kleurrijke effect te creëren. En wat natuurlijk nog eens erg positief is, dat deze lipsticks lekker budget zijn!

Helaas weet ik de prijs niet uit mijn hoofd van deze lipsticks maar denk ik dat de prijs tussen de  €3,- & €5,- zal liggen. De lipsticks zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren!

Wat vind jij van de HEMA Pure Shine Lipstick?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram