HEMA – Nailpolish 839

HEMA –  Nailpolish 839

hema1

Hoe staat het ervoor met mijn nagels? Redelijk. Ik blijf het onbewust doen maar het gaat wel een stukje beter dan eerst. Ik zorg ervoor dat mijn handen goed worden gevoed met een handcrème waardoor ik niet geïrriteerde, droge handen krijg en ook niet de neiging heb er aan te gaan zitten.

Het is nog even geduld hebben tot ik de nagellakken zelf kan swatchen maar voor die tijd moeten we het nog even doen met het nagellak wiel. Ik heb vandaag namelijk een prachtig blauw lakje al zeg ik het zelf. Ik ontving hem in de HEMA Goodiebag en vond hem gelijk prachtig. Het is een oceaan kleurtje met kleine shimmers erin. Kijk mee

hema2

hema3Het gaat om een long lasting lakje uit het assortiment van HEMA. Helaas hebben ze geen leuke vrolijke namen maar moeten we het doen met een nummer, ditmaal nummer 839. Het is een mooi opvallend kleurtje die natuurlijk perfect past bij de komende zomer.

hema4

hema5Hieronder de nagellak met zowel 1 laag als 2 lagen.

hema6Ik ben echt verrast door de kleur, ik vind hem zo mooi kleuren. 1 laagje is mooi maar voor het echte knallende effect is 2 lagen perfect. Je ziet de mooie shimmers glinsteren en geven echt een zeerijk gevoel.

De lakjes zijn verkrijgbaar bij de HEMA make-up afbeelding voor €2,50 per stuk.

Wat vind jij van deze kleur?
Welke kleur draag jij het liefst op je nagels?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram