HEMA – Nail Art wedstrijd!

HEMA – Nail Art wedstrijd!

hema

Vanaf vandaag kan iedereen via de facebook pagina van Hema de mooiste nagellakcreaties showen, want HEMA organiseert een nail art wedstrijd op Facebook…

Van 29 juli tot en met 15 september heeft HEMA een nail art assortiment met verschillende kleuren  nagellak en nageldecoratie producten. Zoals de nagellak met een speciaal nail art kwastje waarmee je  zelf de mooiste patronen en tekeningetjes maakt en de dotting pen om vrolijke stipjes te zetten.  Op facebook.com/hema kunnen alle creaties geplaatst worden om kans te maken op een van de verrassingspakketten of een cadeaukaart.

Hoe werkt het?
Kleine kunstwerkjes met de nieuwste nail art en nagellak van HEMA kunnen als foto geupload worden op facebook.com/hema. De mooiste creaties maken elke week kans op een verrassingspakket door zoveel  mogelijk stemmen te verzamelen. Aan het eind van de actieperiode zal er een winnaar gekozen worden  uit de top tien van mooiste creaties, deze deelnemer wint een cadeaukaart en daarnaast tien verschillende  kleuren nagellak.

De prijzen
Elke week ontvangt de deelnemer met de meeste stemmen een verrassingspakket vol met leuke artikelen om  je nagels te versieren en te verzorgen. Daarnaast zal er aan het einde van de actieperiode door de jury van  HEMA een winnaar gekozen worden uit de top 10 van mooiste creaties met de meeste stemmen. Deze  deelnemer wint een cadeaukaart ter waarde van €50,00 en daarnaast tien verschillende kleuren nagellak.

hema2

Het assortiment
Vijf mooie en vrolijke kleuren nagellak zijn te verkrijgen in een flesje met een speciaal nail art kwastje.  Met deze kwastjes zijn verschillende patronen en figuren te creëren. Kleine en grotere stippen, figuren, strepen  en patronen zijn ook te maken met de dottingpen met twee verschillende uiteindes. Extra versiering zijn de verschillende diamantjes en de nagel kaviaar. De diamantjes zijn aan te brengen op  de nog natte nagel en af te lakken met een topcoat. De nagel kaviaar verkrijgbaar in zes verschillende kleuren  creëert een luxe 3D effect op je nagels.

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram