HEMA || Moisturising Lipstick Nr. 35

HEMA || Moisturising Lipstick Nr. 35

hema10

Speciaal voor de zomer komt HEMA met 6 nieuwe lipsticks in de moisturising collectie. Van fris licht roze tot vrolijk baby roze maar ook zonnig koraal en elegant rood. 

Ik ontving een lipstick in een een frisse koraal rode tint die ik je vandaag wil laten zien. Benieuwd of dit misschien jouw nieuwe zomer kleur is? Kijk snel mee!


hema2

De moisturising lipsticks van HEMA hebben een zijdezachte textuur met verzorgende bestanddelen die je lippen met lipsticks soepel houden. Daarnaast geeft de lipstick je lippen een mooie en sterke dekking.

hema3

Nu ben ik als lipstickjunk toch een beetje kritisch als het gaat om lipstick en als ik heel eerlijk ben vind ik deze lipstick er totaal niet aantrekkelijk uitzien. Hij oogt wat goedkoop en wat ik altijd een beetje jammer vind is dat de lipstick geen leuke vrolijke naam heeft maar een nummer. Iets wat bij mij toch tegenwerkt als ik heel eerlijk ben.

hema4

Maar uiteindelijk draait het natuurlijk om de lipstick zelf, als deze ontzettend mooi, fijn en van je lippen knalt dan vergeten we natuurlijk de uitstraling van de huls.
hema5

Ik heb de kleur nr. 35 een koraal frisse rode kleur zoals je goed op de foto kunt zien.

hema6

Hieronder de swatch van de lipstick:

swatch

Hieronder het resultaat op mijn lippen:

lipstick

De moisturising lipstick van HEMA voelt inderdaad comfortabel op de lippen. De kleur die eraf komt is ondanks dat hij erg zacht is toch best mooi en sterk en blijft ook goed op de plek zitten. Best een goede lipstick maar alleen die uitstraling, Hmmm… Er zijn zoveel leukere lipsticks met deze kwaliteit en prijs.

hema10Verkrijgbaar bij HEMA in 6 nieuwe varianten voor €3,- per stuk.

Wat vind jij van deze HEMA lipstick?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram