HEMA || Long Lasting White

HEMA || Long Lasting White

Untitled-1Witte nagellak vind ik zelf altijd best tof en vooral dan ook tijdens de zomerdagen. Tijd om daarom een review te schrijven over een long lasting lakje van de HEMA in een witte variant.

Ik heb zelf een aantal Long lasting lakjes van HEMA in mijn collectie maar nu moet ik eerlijk toegeven dat ik deze er niet vaak bij pak. Waarom? Omdat ik vaak toch kies voor andere merken bijvoorbeeld essence, OPI of Essie.

nn

Waarom ik de lakjes van HEMA niet vaak kies heeft niets te maken met de kwaliteit, deze is namelijk over het algemeen prima en de prijs is ook aantrekkelijk. Vandaag laat ik je de witte nagellak van HEMA zien, helaas hebben deze geen leuke naam maar moet ik het doen met nr. 809.

m

Hieronder het resultaat op mijn nagels.

3 laagjes aangebracht.

n1

Helaas waren 2 laagjes niet voldoende voor een mooi effect maar moest er nog een 3de laag overheen. Het lakje streepte namelijk behoorlijk en bij 2 laagjes had je gewoon geen mooi resultaat. Jammer. Bij 3 laagjes zijn je nagels wit en ziet het er best goed uit.

Nu ben ik niet heeeeeel enthousiast maar ook zeker niet ontevreden. Het lakje is voor de rest prima maar je hebt wel wat meer laagjes nodig voor een mooier effect. Let er wel op dat witte nagellak soms kan lijken of Typex. Misschien komt het door de vorm van mijn nagels maar op een of andere manier vind ik het toch niet heel geslaagd. Of moeten mijn handen wat meer in de zon voor het mooier staat?

no

De 809 Long Lasting nagellak van HEMA is verkrijgbaar voor €1,50

Wat vind jij van witte nagellak? 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram