Review Hema – Long Lasting Colour & Caring Topcoat!

Review Hema – Long Lasting Colour & Caring Topcoat!

1

Hema komt naast de nieuwe lakjes & topcoast ook met bijpassende lipkleuren om je hele look compleet te maken! Nu heb ik een prachtig pure rood long lasting nagellak & ook puur rode Lipkleur met een topcoat, tijd om deze verleidelijke kleur met jullie te delen…

Ik ben zelf helemaal niet bekend met de lipproducten van de Hema, daarom vond ik het ontzettend leuk om een nieuw product te ontdekken en te proberen. Zo ben ik de Long Lasting Colour gaan testen.

2

De Long Lasting Lipcolour zorgt voor een langhoudende waterproof kleur op de lippen. Te gebruiken in combinatie met de Caring Topcoat voor extra glans en behoudt van de kleur.

Hieronder zie je de mooie rode lipkleur in nr 108.

3

En de Caring Topcoat.

5

6

7

Hieronder zie je de swatches, je kunt zien dat de kleur echt intens rood is, werkelijk prachtig! Eenmaal uitgewrijft blijft de kleur sterk!

10

Natuurlijk ook even de topcoat testen! Links zie je zonder topcoat & de kleur geeft makkelijk & goed af. Rechts zie je met topcoat laagje, het geeft amper af!

11

 Zonder de Caring topcoat!

8

Met de Caring Topcoat!

De lipkleur geeft niet af, geeft een fijn glansje & voelt zacht op de lippen!

9

 Ik vind het product echt werkelijk fantastisch, de kleur is zo prachtig en vol pigment. Ik was bang dat je met de Topcoat er vies ging uit zien omdat je over een lipstick heen gaat, maar dat is helemaal niet het geval, er komt helemaal niks aan de coat. Hij blijft mooi zitten, geeft niet af en voelt lekker vettig op de lippen! Top product kan ik wel zeggen!

De Long Lasting is in 6 verschillende tinten verkrijgbaar in alle Hema filialen. Hema make-up is lekker budget en de prijzen liggen tussen de 1 & 10 EUR. De Long Lasting kost 4 EUR & de Topcoat 3 EUR!

Wat vind jij van de HEMA lipproducten/make-up? Heb je er al enig ervaring mee?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram