HEMA lettertang

HEMA lettertang

Sinds ik een eigen huis heb met een heerlijke ‘inloop opbergkast’ ben ik helemaal aan weg van de ‘Pinterest’ waardige storage ruimtes waar je alles netjes sorteert en opbergt en waar je voorraden in hebt staan.

lettertang1Nu heb ik mijn eigen kast al lekker vol met van alles en nog wat maar was ik wel opzoek naar een goede en ook leuke manier om producten uit elkaar te houden met labels. Ik begon met simpele stickers maar daar ben ik mee gestopt omdat het er niet echt mooi uitzag. Bij mijn zoektocht op Pinterest zag ik vaak dat er gebruik werd gemaakt van labels uit een lettertang en dat gaf mij inspiratie. Ik herinnerde namelijk dat HEMA een ‘betaalbare’ lettertang verkocht.

Woensdag ben ik gelijk naar de HEMA gegaan en daar trof ik de roze lettertang aan voor €10,-. Ik nam hem mee naar huis en ben gelijk aan de slag gegaan. Althans, gelijk… Het duurde zeker een uurtje voor ik doorhad hoe het nou eigenlijk werkte. Op de achterkant van de verpakkingen stonden wel afbeeldingen vermeld hoe je het product moest gebruiken maar op een of andere manier kreeg ik het maar niet door. Uiteindelijk lukte het dan eindelijk en kon ik aan de slag!

lettertang2

lettertang3

Ik ben begonnen met de weckpotten in de keuken, deze gebruiken we namelijk elke dag en staan dan lekker makkelijk in handbereik in de keuken! Ohja, het maken van deze labeltjes werkt trouwens best verslavend. Ik vond het zo leuk dat mijn tape al bijna op is. Gelukkig verkopen ze bij de HEMA de tape los dus kan ik direct een set inslaan om lekker door te gaan met labeltjes maken.

Verkrijgbaar bij Hema!

Heb jij ervaring met de lettertang van HEMA?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

11 Reacties

 1. 24 mei 2017 / 20:53

  Wat een leuk gadget, ideaal om je spulletjes wat op te smukken! Hopelijk verkopen ze hem hier in België ook, misschien dat ik hem ook aanschaf :-)!

 2. 6 mei 2017 / 21:44

  Hee wat leuk dat de Hema dit nu heeft. Mijn vader heeft zo’n apparaatje al duizend jaar die ik vroeger altijd gebruikte, en nu heeft m’n vriend er eentje die ik lief aan kijik als ik een label haha.

 3. 6 mei 2017 / 15:23

  Wat leuk! Ik heb er denk ik al twee jaar een en heb hem onlangs nog maar eens uit de kast gehaald. Ik heb inderdaad ook op de potten in de keuken labels gedaan!

 4. 6 mei 2017 / 12:23

  Wat een leuk en handig ding! Ik word er gelijk hebberig van terwijl ik het eigenlijk helemaal niet nodig heb haha.

 5. 6 mei 2017 / 08:28

  Aaah super tof! Echt jeugdsentiment dit!! Al kun je er ook nu echt super leuke dingen mee!

 6. 6 mei 2017 / 06:35

  Zo leuk 😉
  Ik had dit ook al gezien en denk er over om het te kopen.

  Xoxo

 7. 5 mei 2017 / 22:26

  Wat een superleuk ding! Ik denk er al een tijdje over om eens zo’n tang te kopen, ook voor mijn knutselcreaties. Deze in het roze is al helemaal leuk! Ik ga er nog eens over nadenken 🙂

 8. 5 mei 2017 / 19:13

  Ah dit ziet er wel echt tof uit! Alleen lijken niet alle letters even wit of lijkt dat alleen zo?

  • 7 mei 2017 / 12:13

   Nee dat klopt. Sommige letters zijn inderdaad iets lichter maar volgens mij komt dat door hoe hard of zachter je drukt! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram