HEMA – Hydrating Serum voor alle huidtypes!

HEMA – Hydrating Serum voor alle huidtypes!

hema1Zoals ik al in het verslag van de HEMA pressday vertelde komt HEMA met een nieuw assortiment huidverzorging. Na 15 jaar gooien ze de boel om, zodat er plaats komt voor een collectie nieuwe producten voor de zowel de jonge huid als de rijpere huid. Its’s my beautifull skin day & Hello mirror guess my age.

In de nieuwe jongere lijn zijn 3 verschillende lijnen waarbij de specifieke werkzame bestanddelen zijn afgestemd op waar bij het betreffende huidtype behoefte aan is, denk aan alle huidtype, droog en gevoelig en normaal of gecombineerd. Zo is er ook een serum die geschikt is voor alle huidtypen, deze wil ik je vandaag laten zien!

hema2Het serum is geschikt voor alle huidtypes wat ideaal is. Het is een product die je zowel in de ochtend als in de avond moet aanbrengen op de gereinigde huid. Het serum zorgt er vervolgens door dat je huid heel zacht en glad aanvoelt. Het dringt diep in de huid en je zult merken dat je huid het prettig zal vinden.

Nu liet ik je al weten dat ik het best spannend vind om verzorgingsproducten van HEMA te testen, ik heb namelijk al is eerder een vreselijke allergische reactie gekregen op de dagcrème van HEMA. Nu de formule van HEMA is vernieuwd en ik geen rare ingrediënten ertussen zie staan ben ik het product gaan testen.

hema3De verpakking is opvallend voor de jongere huid, het ziet er simpel uit, in een plastic flesje maar voor mij geen probleem. De nieuwe producten van HEMA voor de oudere huid zitten in een luxer doosje wat ik er persoonlijk erg mooi vind uitzien. De verpakking zelf is duidelijk, er staat goed op om wat voor product het gaan, hoe je het kunt gebruiken, wat het met de huid doet en welke ingrediënten erin zitten.

Ingrediënten:

Naamloos-1

hema4

hema5Het serum zit in een soort van flesje met pomp systeem, het fijne aan een pompsysteem is dat je makkelijk kun doseren. De crème zelf vind ik tot mijn grote verbazing heerlijk, hij trekt super snel in en het voelt alsof er een fluweel laagje achter is gebleven. Een heerlijke stap na het reinigen van je huid.

hema6

hema7

hemaface

Ik ben echt enthousiast geworden over dit serum, hij voelt ontzettend fijn aan op mijn huid en geeft een soort van extra verfrissing/verzorging, Ik vind hem handig in gebruik door het pompsysteem en het formaat vind ik ook handig om mee te nemen als ik naar mijn vriend ga.

Afbeelding 2Het product bevat 30 ml en is verkrijgbaar bij HEMA voor €3,95

Gebruik jij iets van een serum in je huidverzorging?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram