HEMA || Herfst make-up review!

HEMA || Herfst make-up review!

Het is weer volop herfst in ons landje en dat is niet alleen te zien aan de vallende blaadjes, de koude en natte dagen maar ook aan de nieuwe herfsttinten die de make-up schappen betreden. 

Ik vind herfstkleuren echt prachtig, zowel op fashion gebied als in de make-up. Ik werd daarom ook helemaal blij toen ik deze make-upproducten van de HEMA ontving. Benieuwd of er iets tussen zit die jij deze herfst gaat dragen? Kijk mee!


h2

h3

Long Lasting Nailpolish || Nr. 53

Het eerste lakje wat ik wil laten zien is een prachtig kleurtje voor de herfst. Het is ook een kleurtje dat ik nog niet eerder heb gezien of laat staan gedragen. Helaas hebben de nagellakken van HEMA geen leuke namen maar moeten we het doen met nummertjes. De kleur omschrijf ik als een combi van oud roze gemengd met bruin en een tintje oranje. Het lakje brengt fijn en mooi aan op de nagels. h4

Bij dit lakje heb ik 1 laagje afgebracht.

nagellak

Long Lasting Nailpolish ||  Nr. 51

Nog een prachtig en echt ene lakje voor de herfst is nr. 51. Dit is een warm diep paars kleurtje en prachtig om te dragen. We zien het in het herfstseizoen ook veel terug op de lippen en je kunt je nagels er ook mee bedekken. Ook dit lakje brengt mooi en gelijk aan op de nagels.

h5

Bij dit lakje heb ik 2 laagjes aangebracht.

nagellak2

Soft Matt Lipbalms 

Een tijdje geleden kwam HEMA met haar nieuwe Soft Matt Lipbalms. Lipproducten in de vorm van een stick met een intense kleur, comfortabel en ook nog is met matte finish. De sticks zijn ontzettend populair geweest afgelopen zomer en het is daarom nog leuker dat HEMA ook voor de herfst nieuwe kleuren toevoegt aan het assortiment.

In totaal zijn er drie nieuwe kleuren speciaal voor het najaar:

 • Marsala
 • Plum
 • Cherry

Ik laat je vandaag 2 hiervan zien!

h6

h9

Soft Matt Lipbalm || Nr. 11

De eerste nieuwe lipbalm heeft een oud rood kleurtje. Perfect voor de herfst!

h7

hema1

Soft Matt Lipbalm || Nr. 60

Perfect passend bij de nagellak is de volgende lipbalm die ook weer een prachtige intens paarse kleur heeft!

h8

hema2

Blushstick || Nr. 03

Nieuw bij HEMA zijn blushsticks. Dit zijn vloeibare blushes die verpakt zitten in sticks. In totaal zijn er drie kleuren verkrijgbaar:

 • Grape
 • Cherry
 • Marsala

Ik heb één kleurtje ontvangen om te laten zien.

h10

h12

Ik kom er totaal niet uit welke kleur ik nu precies heb, ik hou het daarom maar bij nr. 3. Op de verpakking kom ik namelijk geen namen tegen. De stick heeft ieder geval een rond bolletje met blush. De kleur is heel natuurlijk oud roze en warm voor de herfst. Ik vind hem erg mooi en doet mij denken aan mijn eerste blush die ik ooit kocht van MAC. Het is dus een vloeibare blush wat vaak iets meer precisie en tijd kost met aanbrengen. Vaak is het resultaat erg mooi!

h13

Dit is de kleur van de blush aangebracht op mijn hand. Oud roze en opnieuw perfect voor de herfst! h14

Hieronder het resultaat aangebracht op mijn wangen.

hema3

PicMonkey Collage2

Conclusie:

Ik heb een haat liefde relatie als het gaat om de make-up van HEMA. Er zijn producten waar ik heel enthousiast over ben maar er zijn er ook een paar waar ik zo teleurgesteld in ben geweest. Daarnaast blijf ik het jammer vinden dat de leuke make-up producten geen vrolijke namen krijgen. Als ik kijk naar bovenstaande producten uit de nieuwe najaarscollectie dan ben ik enthousiast. Ik vind alle producten erg mooi en echte items voor de herfst. De lipbalms zijn echt toppertjes, de kleuren zijn erg intens en voelen ondanks de matte finish heel comfortabel aan op de lippen. De nagellakken hebben een mooie dekking en brengen fijn aan. De blushstick is leuk, misschien iets minder snel als een poederblush, maar het resultaat is mooi!

h1De producten zijn verkrijgbaar op de Beauty afdeling van HEMA en in de webshop!

Wat vind jij van deze herfstige producten?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

19 Reacties

 1. 10 oktober 2015 / 16:43

  Heel mooi en vind dat de kwaliteit van HEMA echt goed is !

 2. 10 oktober 2015 / 09:58

  Hema doet het echt goed zeg! Mooie producten.

 3. 9 oktober 2015 / 21:01

  Wat een mooie budget producten! Ik vind vooral de nagellak nummer 51 echt pretty, wauw, wat een kleur! x

 4. 9 oktober 2015 / 19:03

  Wauw ben erg fan van de lipbalms en de blush-stick!

 5. 8 oktober 2015 / 20:35

  wat een gave kleuren hebben die nagellakjes! en dat die lip kleuren erbij passen vind ik dan ook wel weer heel tof!

 6. 8 oktober 2015 / 19:13

  Ook ik heb een haat-liefde verhouding met HEMA make-up en koop er daarom bijna nooit wat (bang dat het tegenvalt, haha). Deze producten vind ik er gelukkig stuk voor stuk prachtig uitzien en dan met name de nagellakjes 😀

 7. 8 oktober 2015 / 18:53

  Wat een prachtige producten. Vooral die lipproducten, wauw! Ik vind ze beide prachtig. Als ik dit zie vraag ik me werkelijk af waarom ik vrijwel nooit iets van de HEMA aanschaf. Ik ga voor de lipproducten, for sure!

 8. 8 oktober 2015 / 15:17

  Wat een mooie producten, ik vind de twee nagellakkleuren erg mooi !

 9. 8 oktober 2015 / 14:24

  Wauw, de lipbalms zijn echt prachtig! Ik vond de vorige kleurtjes iets minder, maar deze vind ik allebei erg mooi. Misschien dat ik ze allebei wel ga kopen!

 10. 8 oktober 2015 / 14:23

  Oh wauw, de kleurtjes van deze producten vind ik allemaal prachtig! Ik denk dat ik wel een lipbalm aanschaffen! 😀

 11. 8 oktober 2015 / 14:00

  Leuke review, ik zie niets wat ik zelf zou willen, maar leuk om te zien!

 12. 8 oktober 2015 / 13:27

  Wat een mooie producten, vooral de kleuren zijn erg gaaf! De lipbalms zijn zeker items die ik zou kopen

 13. 8 oktober 2015 / 12:18

  Dit lijkt me echt een mooie collectie! Zeker de lipkleuren zien er goed uit.

 14. 8 oktober 2015 / 09:49

  Die donker paarse kleur viel in een review die ik eerder vanochtend gelezen heb erg tegen, hmm..nu ben ik toch wel erg benieuwd!

 15. 8 oktober 2015 / 08:12

  Wat brengt Hema laatste tijd toch ontzettend mooie make-up producten uit! Vooral de lakjes en lipbalms vind ik erg mooi! Vooral lipbalm Nr. 60 staat je prachtig, een perfect herfstkleurtje!

 16. 8 oktober 2015 / 06:21

  Mooie nieuwe make-up kleuren!
  De donkere nagellak zal ik zeker kopen 😉

  Fijne dag Xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram