HEMA Gadget – Fish Eye lens voor je smartphone!

HEMA Gadget – Fish Eye lens voor je smartphone!

f0Dat je nu terecht kunt voor een hele hoop leuke cadeautjes bij de HEMA liet ik je vorige week al weten. HEMA heeft namelijk ontzettend veel leuke betaalbare cadeautjes in het assortiment toevoegt.

Ik kocht er al een heerlijke handzeep en body scrub maar er was meer waar mijn oog op viel, namelijk een mini fish eye lens voor je smartphone!

f1

f2Een mini lensje die je op de camera van je smartphone kunt zetten en waarmee je vervolgens foto’s kunt maken met het ‘vissenoog’ effect? Ik vond het iedere geval de moeite waard om dit product mee naar huis te nemen en te proberen.f3

f4Je koopt een klein doosje met daarin een mini lens, kleine magneetjes, een lens dopje en een sleuthanger.  Het is de bedoeling dat je een klein magneet plaatje om je eigen telefoon camera plakt door het plakplaatje eraf te halen. Als deze erop zit blijft door de middel van de magneet in de lens aan je telefoon ‘plakken’. Op de verpakking staat dat het geschikt is voor de smartphone, er staat niet specifiek bij welke telefoons. Bij een iPhone heb ik het getest en op mijn eigen Huawei telefoon en daar paste het perfect op! f5Als je de lens niet meer wilt gebruiken kan je hem er zo afhalen en aan het sleutelhangertje hangen met magneet. Lensdopje erop en er kan niks mee gebeuren.

f6That’s It! Tijd om te testen. Ik maakte deze twee foto’s met de lens erop.

foto-fisheyeIk vind het ontzettend leuk om mee aan de slag te gaan, het is super simpel en snel in gebruik. Omdat het zo leuk en betaalbaar is en vrijwel voor iedereen geschikt (met smartphone) is het een super leuk cadeautje om aan iemand te geven.

Dit geweldige leuke betaalbare gadget kocht ik bij de HEMA voor €4,-

Wat vind jij van deze gadget?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram