HEMA || Frozen Winter Make-up review!

HEMA || Frozen Winter Make-up review!

Bij een wintercollectie denk je vaak aan koele kleuren en dat is ook precies wat je tegenkomt bij de nieuwe make-up lijn Frozen Winterbeauty van HEMA. Een collectie met hoogglanzende metallics voor de ogen de nagels en voor de huid. 

Wil jij je look omtoveren toch een ijsprinses? Je nagels dippen in metallics Ik ontving drie producten die je daar mee helpen. Kijk mee!

hema3

De collectie Frozen Winterbeauty bestaat uit drie verschillende producten. Zo heb je leuke lakjes voor je nagels in deze trend, kleurtjes voor je ogen en een nieuwe product, de Highlighter Stick.

Liquid Eyeshadow Mousse

03

Het eerste product dat ik je laat zien is de Liquid Eyeshadow mousse. Nu moet ik je direct vertellen dat ik totaal geen fan ban van vloeibare oogschaduw producten. Het blijf niet mooi zitten en gaat (bij mij) hoe dan ook in de randjes zitten.

In totaal zijn er maar liefst 7 nieuwe lichte kleurtjes verkrijgbaar in roze, wit, blauw, zilver, grijs, groen en lila. De mousse heeft een zijdezachte textuur en bang je aan met de applicator De verpakking vind ik er wel aantrekkelijk en fris uitzien en de blauwe kleur die ik heb past zeker bij de collectie van Frozen Winterbeauty.
04

Ik heb de oogschaduw even op mijn ogen aangebracht maar al snel haalde ik het er ook weer af. Ik weet niet of het aan mijn oogleden ligt, maar bij mij werken dit soort producten helemaal niet. Hieronder laat ik je zien hoe de kleur op mijn hand eruit ziet. Zoals je ziet is de kleur ijzig blauw. De oogschaduw is erg zacht en vloeibaar en je moet erom denken dat je niet teveel pakt.

05

Long Lasting Nailpolish
06

Een product dat ik van HEMA dat in iedere collectie terug komt is wel de nagellak, wie kent ze niet. In de collectie zitten 6 nieuwe tinten. Ik ontving net als de oogschaduw een metallic koel blauw kleurtje. Niet een kleur die ik zelf snel zou uitkiezen maar op zich wel leuk voor deze trend.

Ik 2 laagje aangebracht op mijn nagels hieronder. Zoals je kunt zien is de dekking goed maar wordt het effect een beetje ’te’ dik heb ik het idee. Hij brengt niet heel mooi en streept zelfs een beetje. hema5

Highlighter Stick 

07

Het laatste product dat ik je wil laten zien is nieuw bij  HEMA en is een highlighter stick. Zoals de naam aangeeft is het een jumbo stick met een vloeibare highlighter om je gezicht te voorzien van een mooi glansje. Zowel te gebruiken als op je jukbenen, vlak onder de wenkbrauw, in het binnenste van ooghoek en op je bovenlip. 08

De stick heeft een witte verpakking met een parelmoer bolletje. Hieronder het resultaat van de glans die van deze highlighter afkomt. De glans is mooi maar wel een beetje erg zacht van structuur.

09

Conclusie:

Als ik heel eerlijk ben past deze collectie niet echt bij mij. Ik vind de highlighter stick erg leuk en handig maar de koele kleuren en de metallic finish is niet helemaal mijn ding. Zoals ik al zei ben ik nooit een liefhebber geweest van vloeibare oogschaduw en ook opnieuw merk ik bij dit product van HEMA dat ik dat ook niet ga worden. De blauwe kleur vind ik wel erg mooi passen bij het Frozen Winter idee en de verpakkingen zien er verder ook goed uit. Ik zou toch eerder gaan voor de herfstcollectie en kleuren van HEMA.

hema1Verkrijgbaar bij HEMA voor: 

Liquid Oogschaduw mousse €3,50
Long Lasting Nailpolish €2,50
Highlighter stick €5,-

Wat vind jij van Frozen Winterbeauty?  

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

19 Reacties

 1. Nathalie
  6 april 2017 / 20:10

  Graag zou ik de blauwe oogschaduw willen bestellen ,in de winkel is die al een jaar niet meer leverbaar.
  Het is echt super wou niet meer anders

 2. Irene
  2 november 2015 / 19:55

  Ik heb zo’n oogschaduw gekocht vandaag nadat ik er een van MeMeMe had geprobeerd (die megagoed bevalt!) en je moet het eigenlijk meer opensmeren. Ik zet een klein streepje op m’n ooglid en wrijf het dan open met m’n vinger en dat werkt wel goed vind ik. Ik heb van Hema de zilvere en ik vind het fijn dat hij heel subtiel is. Ben niet zo van de heftige ooglooks 😉

 3. 28 oktober 2015 / 12:52

  Ik was heel enthousiast toen ik de titel hoorde en de kleuren van de collectie zag, maar ik twijfel een beetje na deze review. Ik heb nog nooit een liquid oogschaduw geprobeerd, omdat de meeste kleuren mij nooit heel erg aanspraken. Deze wel, dus ik ga ‘m misschien proberen. De kleur nagellak leek erg belovend, maar als ik het effect zie, is er wel beter op de markt. Helaas. Hopelijk heeft een ander merk een soortgelijke kleur, want ik vind deze práchtig. De highlighter doet mij niet zo veel, meer omdat ik al twee highlighters heb die mij al een wow-effect geven en ik daaraan genoeg heb.

 4. 27 oktober 2015 / 22:23

  Als ik zo’n vloeibare oogschaduw in mijn handen gedrukt zou krijgen, dan zou ik oprecht niet weten wat ik er mee aan moet. Geen idee hoe je zo’n product op een mooie manier aan zou kunnen brengen. Het ziet er ook zo waterig en dun uit. Ik kan me voorstellen dat je zoiets weer snel van je oogleden af hebt gehaald.

 5. 27 oktober 2015 / 20:25

  Alhoewel het ook niet mijn persoonlijke smaak is vind ik de collectie wel erg leuk én winters!

 6. chucky1012
  27 oktober 2015 / 20:03

  De kleuren zijn prachtig.
  Jammer dat de nagellak streperig is als de nagels ermee gelakt zijn.

 7. 27 oktober 2015 / 11:25

  Ik vind het idee wel erg leuk, maar ik vraag me ook af of deze producten wat voor mij gaan zijn…

 8. 27 oktober 2015 / 11:20

  Op het eerste gezicht vind ik de collectie best mooi, maar in de praktijk zou ik niet snel deze producten gebruiken.

 9. 27 oktober 2015 / 10:29

  De kleuren passen inderdaad helemaal bij het thema, maar mijn kleuren zijn het niet helemaal.

 10. 27 oktober 2015 / 08:36

  Ooh ik vind de kleur van de oogschaduw wel echt heel mooi! Beetje jammer dat jij hem niet zo fijn vind werken!

 11. 27 oktober 2015 / 08:20

  Wat een originele collectie, jammer dat de meeste producten echter een beetje tegenvallen! Ik vind de highlighter stick er wel heel pretty uit zien! Maar een vloeibare oogschaduw vind ik over het algemeen ook niet heel prettig!

 12. 27 oktober 2015 / 06:44

  Ik vind alles perfect bij het Frozen thema passen, maar dit is zo niet mijn kleur. Nee, dit gaat hem voor mij niet worden. Wel mooie producten en een fijne review.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram