HEMA ♡ Cleansing Mousse

HEMA ♡ Cleansing Mousse

hema1Bij HEMA vond ik een nieuw product uit de ‘It’s my beautiful skin day’ lijn om mijn huid mee te reinigen.

Ik ben altijd opzoek naar nieuwe producten omdat ik heel erg benieuwd ben hoe mijn huid er op gaat reageren en toen ik las dat dit vloeibare product een mousse was, nam ik hem direct mee!

hema2Deze fles gevuld met blauw water is een hydraterende reinigsmousse die geschikt is voor alle huidtypes. Het zorgt ervoor dat je huid grondig maar op een milde manier schoongemaakt wordt. Het product bevat Aquaxyl dat een vochtvasthoudende werking heeft en ervoor zorgt dat je huid wordt gehydrateerd.

De fles heeft een makkelijk pompsysteem wat ideaal is om het product te doseren. Ik ben er zelf erg fan van omdat het makkelijk en hygiënisch is.

hema4In de fles zit vloeibaar product maar zodra je op het pompje drukt ontstaat er een zachte mousse.

mousseHoe te gebruiken:

Breng de mousse aan op een vochtige huid en masseer het zachtjes in. Vervolgens spoel je het met lauwwarm water af.

Mijn ervaring:

Natuurlijk ben ik een paar dagen dit product gaan gebruiken en ik kan je direct vertellen dat hij mij onwijs goed is bevallen. De mousse is zo ongelooflijk zacht en fijn dat je op een hele zachte en milde manier je make-up zo eraf krijgt en een heerlijke gereinigde huid tevoorschijn tovert. Ik gebruikte het product zelf op de dunne huid rondom mijn ogen en ik voelde geen enkele irritatie ontstaan. Ik ben fan!

hema10Dit product is verkrijgbaar voor €2,95 bij HEMA!

Heb jij ervaring met dit product van HEMA?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram