HEMA – BLUSH & Go!

HEMA – BLUSH & Go!

hema-blush

Ik liet hem al even voorbij komen in mijn Goodiebag artikel van het Hema Persevent. De nieuwe handige Blush & Go. Toen hij werd gedemonstreerd tijdens het event was ik al verkocht en nu jullie nog!

Ziet het er niet schattig uit? net een snoepje blinkend in de snoep pot die graag opgegeten wil worden. De nieuwe Blush & GO van HEMA is zoals de naam al zegt, een handig meeneem blush bolletje voor onderweg.

hema-blush2

De blush & Go is een bolletje met een draai dopje die je er makkelijk afkrijgt, door de vorm van het bolletje kan je hem makkelijk plaatsen op je wang om er een vervolgens een mooie blush aan te brengen. Daarnaast is het product zuinig in gebruik waardoor je lekker lang mee kunt doen voor het bolletje helemaal plat is, en wanner hij niet meer de bol vorm heeft kan je hem natuurlijk in je stash gebruiken door aan te brengen met een kwast.

hema-blush3

Swatches

Zoals je op onderstaande foto kunt zien is het pigment van de blush erg goed. Het bolletje beweeg je eenmaal over de wang (hand) en geeft direct een mooie kleur af. Daarnaast is het voorzien voor hele kleine shimmers voor net dat beetje extra voor in de zomer.

hema-blush4

Hieronder zie je ook de blush aangebracht op mijn gezicht. vervolgens heb ik het op de linke foto in gemasseerd met de kwast en rechts met mijn vingers. Heel handig en allebei makkelijk en snel om te doen.

blush-hema5

Ik ben zeker weten verkocht, naast dat dit product er leuk uit ziet, ideaal is om mee te nemen is het ook nog is een mooie blush tegen een mooi prijsje!

De Blush & GO van Hema ligt als het goed is begin volgende week in de winkel verkrijgbaar in meerdere varianten. De prijs zal liggen zo rond de €5,-

Wat vind jij van deze handige mee-neem blush?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram