Hema Beauty Goodiebag!

Hema Beauty Goodiebag!

1

Afgelopen vrijdag ochtend kon je het verslag al zien over het najaar/winter persevent van de HEMA. Als bedankje voor de aanwezigheid ontvingen we een leuke Goodiebag, in dit geval een Beauty Goodiebag…

Naast een tasje vol beauty spulletjes zat er ook nog is een mooie koptelefoon in van de HEMA, hier heb ik mijn vader blij mee gemaakt! Ben je benieuwd wat erin de Beauty Goodiebag zat? Kijk dan snel verder!

2

HEMA – Warm Honey Mask

Zelf heb ik nog maar 1 keer een maskertje van de HEMA geprobeerd en die was ontzettend fijn. Dit is een warm honing masker en ik ben benieuwd hoe ik dit ga vinden omdat het een masker is die warmte afgeeft.

3

HEMA – Eyebrow Pencil

Heel toevallig was ik al voor dit product een week geleden naar de winkel gegaan om hem te halen maar was hij helaas niet meer in de kleur die ik nodig had. Ik ben daarom ook erg blij en verrast dat het wenkbrauwpotlood die ik zocht in de Goodiebag zat.

4

HEMA – Waterproof Eyeliner

Ook ontvingen we een eyeliner, met dit make-up product van de HEMA heb ik zelf nog geen ervaring dus die ga ik lekker testen. Het is een beetje een Army groen metallic kleurtje en ook nog is waterproof.

5

HEMA – Quick & GO nailpolish

In de Goodiebag waren ook 2 nagellakjes aanwezig. Een lief pimpel paars kleurtje en een gele. Het zijn kleine flesjes en beloven snel droog te zijn!

6

HEMA – Pure Shine Lipsticks

YEAY! Maar liefst 2 lipsticks zaten erin. Een prachige roze, en een koraal rode. Deze ga ik natuurlijk lekker testen voor de site. Op het eerste gezicht zien ze er goed uit, een mooie huls een pretty kleuren.

7

HEMA – BLUSH & Go

Een nieuw product die binnenkort verkrijgbaar is in de schappen is de BLUSH & Go van Hema. Dit is een blush in de vorm van een bolletje die je makkelijk en snel onderweg kun aanbrengen op je wang en vervolgens een beetje kan in deppen. Ik heb hem tijdens de presentatie ook gezien en was best wel verrast hoe mooi effect eraf kwam, dus hier komt ook een apart artikel nog over.

Dit waren de producten in de Goodiebag, heb je een vraag over een product, of wil je ergens zeker een review van zien, laat het weten in de comments!

Koop jij wel eens make-up bij de Hema?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram