Hema Back to School – Potlood met Hart!

Hema Back to School – Potlood met Hart!

1

Ik schreef al eerder het artikel over de leuke pennen set met teksten verkrijgbaar bij de Hema om je helemaal klaar te maken voor het nieuwe schooljaar. Naast de pennen kwam ik ook dit leuke potlood tegen met het grote roze opvallende hart!

Ik ben altijd al een fan geweest van potloden met opvallende items eraan. Ze zijn zo lekker opvallend en vrolijk dat het gewoon leuk is om ermee te schrijven en helemaal wanneer je op school zit.

2

In dit geval is het hartje een gum waardoor je makkelijk je potlood krabbels weer kunt weg vegen, dus heb je een 2 in 1 product. Handig toch? Ergens vind ik het wel jammer dat ik niet meer zoveel schoolspullen hoef aan te schaffen, want tegenwoordig is alles zo leuk. Ieder geval dit potlood komt ook op mijn werkplek goed van pas!

3

Het potlood kost €1,50 en is verkrijgbaar bij de Hema!

Ben jij ook een liefhebber van leuke schrijfsels/potloden?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram