Hema Back to School – Pennen met tekst!

Hema Back to School – Pennen met tekst!

1

Voor iedereen die zich alweer hard aan het voorbereiden is op het nieuwe schooljaar heb ik een hele leuk tip. De winkels liggen vol met de leukste school spullen en dat is ook hard nodig want wanneer je leuke spullen hebt om te gebruiken doe je ook harder je best, niet?

De Hema is z’n winkel waar je terecht kunt voor de leukste boekjes, bakjes, mappen en schriften, maar ook voor deze ontzettend leuke set met handige pennen!

2

Deze set van 12 pennen schrijven allemaal blauw en zijn eigenlijk gewoon heel simpel, maar op de pennen staan onwijs leuke teksten en het zijn er maar liefst 12 dus kwijtraken kan geen kwaad. Ik heb ze ieder geval gekocht omdat ik ze er erg leuk uit vind zien en ondanks dat ik mijn opleiding klaar heb kan ik ze bij mijn werkplek goed gebruiken.

3

Daarnaast verkopen ze ook nog bijpassende mappen en boekjes waarop de symbolen terug komen, zodat je ook lekker kunt matchen!

4

Ik zeg altijd maar zo, van pennen kun je er nooit genoeg hebben en helemaal niet als ze er zo leuk uitzien!

Een setje van 12 pennen kost €2,50 bij Hema.

Ben jij al helemaal klaar met je schoolspullen?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram