Heerlijke beauty items voor in de zomer!

Heerlijke beauty items voor in de zomer!

De zomer is in volle gang, een volgende hittegolf staat alweer op de planning, de vriezer ligt vol ijsjes en iedereen is aan het wegdromen bij heerlijke vakanties. Helaas heb ik nog geen vakantie maar ik geniet enorm wanneer ik s’ochtend mijn ijskoffie kan opdrinken in het zonnetje voor ik weer aan het werk ga. Ook een soort van ‘vakantie momentje’ voor mij.

Alles staat ieder geval in het teken van de zomer, ik heb mijn garderobe er natuurlijk helemaal op aangepast en ook qua make-up producten is het in dit seizoen anders. In de vorige jaren droeg ik vrijwel geen make-up in de zomer omdat ik best wat vakantiedagen had maar omdat ik nu nog volop aan het werk ben, ben ik geregeld wel met een laagje make-up te vinden. Het leek mij daarom wel leuk om een aantal heerlijke beauty items bij elkaar te zetten die heerlijk zijn deze zomer. Van parfum tot make-up, kijk mee naar mijn favorieten!Een van de grote veranderingen in de zomer is het dragen van parfum. In de winter en herfst heb ik vaak zware en kruidige geuren en zodra het zomer is, ga ik voor luchtig, zoet en bloemig. Een van mijn favoriete geuren die ik heerlijk vind om in de zomer te dragen is lancome la vie est belle (nr. 4). La vie est belle van Lancome heeft de heerlijke samenstelling van Peer, Jasmijn, Iris, Patchouli, Vanille en Tonka Boon en is voor alle bloemige liefhebbers onder ons echt een aanrader. Er zijn verschillende uitgaves van deze populaire geur als uitgebracht in de meest mooiste flesjes!

Ik vind het altijd in de zomer fijn om niet al te veel foundation te dragen. Daarom is een heerlijke CC Cream echt een must. Zo heb je namelijk toch wel een beetje dekking als basis maar ook een heerlijke hydratatie. De CC Cream van it Cosmetics (nr.9) moet echt de moeite waard zijn om te proberen, dit product wordt door velen erg in de hemel geprijsd!

Om toch een beetje een zonnig gloedje te hebben is het gebruik van een bronzer (nr.2) geen overbodige luxe. Het is een snelle manier om je look wat meer te laten stralen want met een grote brush en een mooie combi van een bronzer, highlighter en blush geef je jezelf toch die zomerse uitstraling. Ik ben altijd erg van van bronzer en stiekem gebruik ik ze het hele jaar door. Ik vind dat make-up merken ook altijd prachtige varianten maken die bijna te mooie zijn om te gebruiken.

Ook een product dat eigenlijk het hele jaar door een must is om te gebruiken maar in de zomer al helemaal heerlijk is, is een setting spray. Draag je make-up dan wil je natuurlijk dat dit de hele dag mooi blijft zitten en dan is een setting spray de oplossing. Een favoriet van mij is de all nighter van Urban Decay (nr.3).

Qua lipproducten draag ik in de zomer eigenlijk vrij weinig. Een lip balm of een olie vind dan nog wel fijn, maar echt een laagje lipstick laat ik vaker achterwege. Wil je wat meer besteden aan een fijn lipproduct, dan is de lip glow oil van Dior (nr.5) een pareltje!

Als laatste nog even een heerlijk verzorgingsproduct wat niet geheel onbelangrijk is. Je huid krijgt in de zomer veel te voortduren en vraagt wat extra liefde. Ik vind het in deze tijd van het jaar heerlijk om mijn huid wat meer te verwennen met maskertjes. Je hebt heerlijke frisse varianten verkrijgbaar die je huid een heerlijke boost geeft. Zelf ben ik erg fan van de producten van Kielh’s en ik merk dat mijn huid hier ook goed op gereageerd!


Wat is jouw favoriete zomerse parfum?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram