Happy New Year | Mijn plannen voor Januari!

Happy New Year | Mijn plannen voor Januari!

Allereerst natuurlijk Happy New Year. 2018 is weer voorbij en we starten met een gloednieuw jaar. Ik kijk terug op een fijn jaar met veel mooie momenten zoals de bekendmaking dat mijn zus en haar man een kindje verwachten, Yay, een heeeeerlijke overnachting met mijn familie in het Kurhaus en noem maar op! Ik hoop dat jullie net als ik ook hebben genoten van afgelopen nacht en dat je vandaag weer met een frisse start gaat beginnen!

Het leek mij leuk om weer vooruit te kijken en alvast mijn plannen voor deze nieuwe maand met jullie te delen. Benieuwd? Kijk mee!


My Birthday | Ik word 27 jaar!

Het eerste waar ik toch altijd naar uit kijk wanneer we het nieuwe jaar beginnen is toch wel mijn verjaardag. Op 14 Januari word ik namelijk alweer 27 jaar, wow! Ik weet niet waar de tijd heen gaat maar wat gaat het snel. Ik kijk erna uit om dit samen te vieren met mijn familie en vrienden. Ik duik natuurlijk lekker de keuken in om een mooie taart te bakken en lekkere hapjes!

BronBron

Verder met de rijlessen!

Als je mijn blog een beetje volgt dan weet je dat ik in besloten had om te beginnen met mijn rijles. Zo gezegd zo gedaan en ik heb al wat lesjes achter de rug. Ik was heel benieuwd hoe ik het zou gaan vinden maar ik kan je vertellen dat ik het leuk vind en dat het ook ontzettend goed gaat. Ik kijk er ieder geval naar uit om lekker verder te lessen en hopelijk snel mijn rijbewijs te halen.

BronBron

Secret Project

Mijn vriend en ik zijn bezig met een (nu nog) geheim projectje waar ik nog niet te veel over kan zeggen. Deze maand moet het afgerond zijn en kan ik het openbaar maken. Heeft heeft ieder geval iets te maken met mijn grafische achtergrond en die van hem!


Plan maken voor de tuin Deel #2

Afgelopen jaar besloten we de tuin grondig aan te pakken. Dit is half gelukt maar door de warme lange zomer zijn heel wat van onze nieuwe struikjes en boompjes in de problemen gekomen. Het resultaat is ook nog steeds niet naar wens dus hebben we besloten dit jaar opnieuw een poging te doen en een nieuw tuin plan te maken! Ik ga weer volop opzoek naar inspiratie om een nieuw ontwerpje te maken.

Bron© Douglas Pignet

Kleine klusjes in huis

Een nieuw jaar staat ook altijd geheel in het teken van een grote schoonmaak en kleine klusjes in huis. Ik ben afgelopen maand al volop bezig geweest in de kledingkamer omdat ik deze nog graag wou veranderen en wat leuker wou maken. Ik heb mijn sieraden en schoenen nu mooi geordend en het is wat ‘gezelliger’ gemaakt. Nog een aantal kleine aanpassingen zoals plinten (die overal liggen maar daar nog niet) en een mooie lamp en dan ben ik helemaal tevreden. Ook ben ik aan het kijken of het mogelijk is om een nieuwe vloer boven te leggen. De huidige vloer die er nu ligt vind mijn vriend niet heel mooi en wil graag dat het wat lichter wordt. Omdat ik gek ben op interieur en graag inspiratie deel ga ik hier nog een artikel van delen die binnenkort online komt.


Nog meer content op Fablouise.nl

Sinds de nieuwe update van mijn blog en ik er weer met 1000% mee bezig ben en achter sta heb ik volop energie gekregen om meer content te maken. Ik heb afgelopen maanden al gemerkt dat de nieuwe stijl en artikelen goed in de smaak vallen en dat jullie de zelfgemaakte wallpapers ook een leuke toevoeging vinden. Ik ga aan de slag met nog meer leuke DIY’s, receptjes en natuurlijk ook beauty artikelen. Ook ga ik de zelfgemaakte wallpapers proberen uit te breiden met andere printables


Ik kijk erna uit om dit jaar weer volop te gaan bloggen en leuke content te maken voor jullie. Ik ben blij dat je er dit jaar weer bij bent om mijn artikelen te komen lezen! Thanks!

Photo by Amy Shamblen on Unsplash

Heb jij nog plannen voor deze maand?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

3 Reacties

 1. KIM
  3 januari 2019 / 10:07

  Mooie plannen heb je!

  • Laura Louise
   Auteur
   2 januari 2019 / 13:51

   Jij ook nog gelukkig nieuwjaar :D!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram