Happy 27 Birthday to me!

Happy 27 Birthday to me!

Woehoee! Het is vandaag 14 januari en ik mag 27 kaarsjes uit blazen. 27 kaarsjes, wow! Wat gaat de tijd toch snel. Het is vandaag maandag en niet echt de leukste dag om je verjaardag te vieren en daarom heb ik het alvast gisteren gedaan samen met mijn familie!

Ik ben gek om zelf de keuken in te duiken en wat lekkers te bakken en dat heb ik ook gedaan. Ik wou eigenlijk gaan voor een taart zoals ik ook liet zien in dit inspiratie artikel vol heeeeerlijke taart. Uiteindelijk koos ik toch voor iets anders.


Ik besloot heerlijke Cinnamon Rolls te maken en scones. Allebei vind ik het super lekker en ik dacht eigelijk wel een keer leuk ipv. taartjes. Ik dook al vroeg de keuken in om de lekkere baksels te maken en het eindresultaat was gelukt. Alles was precies zoals ik het wou hebben.

Als ‘avond’eten hapje had ik bedacht om een pita pizza party te doen. Het is super simpel om op deze manier lekkere pizza’s te maken en je laat iedereen gewoon bepalen wat die erop wilt. Je gebruikt pita broodjes als de bodem vervolgens zet je verschillende lekkere pizza toppings neer om je pizza mee te beleggen. Ik vind pita pizza zelf heel lekker en daarom leuk om het een keer met ze alle zo te doen. Het was een super gezellige dag en zeker geslaagd. Ik heb ervan genoten!

Vandaag doe ik niet veel aan mijn verjaardag, ik ben lekker een dagje vrij en ga gewoon heerlijk genieten van de dag en misschien stiekem nog wel een taartje eten!


Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

11 Reacties

 1. 16 januari 2019 / 09:16

  Wat leuk dat je een keer iets anders hebt gemaakt dan de standaard taart! Nog gefeliciteerd meis en op vele gezonde en mooie + liefdevolle jaren!

 2. Lieke van Veen
  14 januari 2019 / 18:27

  Van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

 3. 14 januari 2019 / 14:39

  Van harte gefeliciteerd! Wat heerlijk, zo’n dagje vrij op je verjaardag. Geniet van veel taart haha 🙂

  • Laura Louise
   Auteur
   14 januari 2019 / 15:58

   Dankjewel 😀

 4. 14 januari 2019 / 14:38

  Yaaay, happy birthday!! Fijne dag vandaag, heerlijk zeg, lekker vrij!

  • Laura Louise
   Auteur
   14 januari 2019 / 15:58

   Dankje!! 😀

 5. 14 januari 2019 / 11:50

  Gefeliciteerd met je verjaardag! Scones zijn zo lekker! Een hele fijne dag gewenst. En wat een leuk idee van de pizza party!

 6. 14 januari 2019 / 11:23

  Gefeliciteerd! Jammie, Cinnamon Rolls zijn zooo lekker. En een Pita Pizza Party, hoe grappig!

  • Laura Louise
   Auteur
   14 januari 2019 / 11:44

   Thank You!! 😀

 7. Anita te Gussinklo
  14 januari 2019 / 11:16

  Gefeliciteerd en een fijne dag.

  • Laura Louise
   Auteur
   14 januari 2019 / 11:43

   Dankjewel 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram