Handige Tutorials van essence!

Handige Tutorials van essence!

essence1

Regelmatig neem ik een kijkje op de website van essence. Naast informatie over de nieuwste collecties en producten vind je er ook handige tutorials die je laten zie hoe je producten uit het schap kunt gebruiken…

Een handige tutorial die ik tegen kwam van essence gaat over de colour arts pigments. Ik weet dat vele beautylovers het ontzettend leuk vinden om zelf lekker met make-up te gaan expirimenten en daar zijn de color pigments natuurlijk ideaal voor. Maar hoe gebruik je nou zoiets? Wil je pigments gaan gebruiken dan raad ik je zeker aan om naar de schappen van essence te rennen want daar heb je ze al voor een heel fijn prijsje en in super heldere tinten.

In de tutorial over de nieuwe essence colour arts pigmenten is er geen grens meer aan de coole stijlen die je zelf kunt creëren voor je ogen, lippen en nagels!

lippen

 Stap voor stap wordt er uitgelegd hoe je de pigmenten kunt gebruiken voor je ogen, je lippen en je nagel. Maar ook natuurlijk het begin hoe je de pigmenten met elkaar kan mengen. ogen

Ook is er een handig filmpje te vinden over de Colour Arts Pigments die zeker de moeite waard is om te bekijken.

Voor alle handige tips en uitgebreide tutorails verwijs ik je graag door naar de

website van essence.

Ik krijg ieder geval zin om hiermee aan de slag te gaan en kijken wat ik er van kan maken, wat jij?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram