Handige Gadget – Mobiele oplader!

Handige Gadget – Mobiele oplader!

m1Hoe vervelend is het? Een lege batterij als je er nog een hele dag hebt te gaan en nergens de mogelijkheid hebt je telefoon op te laden. Je weet maar nooit wat er op je pad komt en waarvan je zeker nog een foto moet maken voor Instagram.

Je herkent het vast wel. Ik heb het ieder geval erg vaak omdat mijn mobiel nogal de neiging heeft snel leeg te gaan. En omdat ik volgende week naar Londen ga heb ik geen zin in een mobiel die snel leeg gaat. Tijd om opzoek te gaan naar een oplossing en die heb ik gevonden!

Ik ben opzoek gegaan naar een mobiele oplader voor mijn Huawei, een soort van batterij die je thuis oplaadt en die je vervolgens weer als accu kunt gebruiken om onderweg je mobiel op te halen. Hoe ideaal is dat? Ik vond er een bij Replace Direct, een webshop waar je terecht kunt voor allemaal onderdelen en accessoires voor elektronische apparatuur.  Ik had er zelf nog nooit van gehoord maar de prijs, de gratis verzending en de uitstraling sprak mij direct aan dus bestelde ik er een!

m2Begin deze week kwam hij binnen en nu al vind ik het ideaal. Het is een klein en best licht klein blokje die je oplaad via je computer of via stroom met het bijgeleverde kabeltje. Als de ‘Power Bank’ vol zit dan geeft hij een blauw lichtje. Daarna kan je het kabeltje omkeren en je telefoon eraan sluiten en Tadaa, je mobiel wordt opgeladen. Super handig!

m3Ik ben echt blij met deze aankoop en ik deel het graag met jullie want ik weet hoe vervelend het is als je mobiel snel leeg gaat en je hebt stopcontact of computer bij de hand.

Ik heb hem dus gekocht bij Replace Direct daar was deze Power Bank van het merk Urban Revolt voor mijn Huawei G510 verkrijgbaar voor €14,99

Vind jij het ook zo vervelend als je batterij van je mobiel snel leeg is?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram