Handgemaakte hoesjes voor je Tablet of Smartphone – Sac coloré

Handgemaakte hoesjes voor je Tablet of Smartphone – Sac coloré


Een week geleden maakte ik voor het eerst kennis met Sac Coloré. Sac Coloré is een webshop waar je terecht kunt voor handgemaakte beschermhoezen speciaal voor je smartphone of tablet…

Tegenwoordig is het helemaal hip om niet alleen je smartphone of tablet te beschermen, maar er ook met bescherming er mooi uit laten zien. Dat kan doormiddel door een leuke hoes.

Ook Ik heb een hoesje gekozen voor mijn phone van Sac Coloré en ik ben verliefd! Ik  heb zelf gekozen voor de Smartphone hoes genaamd Chloe, dit is een mooi rustig telefoonhoesje met lichtblauw tinten en bloemen. Ik ga hem waarschijnlijk niet alleen gebruiken voor mijn telefoon maar ook voor mijn Ipod Touch, aangezien deze als is een enorme klap heeft gemaakt en er een enorme barst over het scherm zit, vind ik dat deze nu wel een mooi zakje verdiend.

Ook verkoopt Sac Coloré hoesjes van Batik stof!

Wat ik persoonlijk leuk vind is dat het handgemaakt is, elke hoesje wordt eigenlijk met liefde ontworpen en dat is toch net iets leuker dan een standaard vind ik zelf. In de webshop heb je ook de keuze uit zoveel leuke kleurtjes en printjes dat het zelfs nog moeilijk kiezen is ook!

De hoesjes kosten 23,50 EUR per stuk, de batik zakjes kosten 19,50 EUR per stuk. Ook zo benieuwd geworden en opzoek naar een mooi handgemaakt hoesje? Kijk dan even in de webshop van Sac Coloré!

 

 

 

 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram