Haarproducten die echt een must zijn!

Haarproducten die echt een must zijn!

h0

Iedereen is dagelijks wel bezig met zijn haar. Of je nu uren je haar in de rollers doet, de stijltang erdoor doet of in 3 minuten een kam erdoor heen haalt we zijn er ieder dag weer zoet mee.

Ik heb lastig haar en hoeveel dingen ik al heb geprobeerd, het blijft vaak onhandelbaar. Nu heb ik wel twee must producten die ik bijna iedere dag wel gebruik en die wil ik je graag laten zien!

Droogshampoo

h1

Een droogshampoo is voor de eerste instantie je haar nog een boost te geven als je een dagje te laat bent met wassen. Ik gebruik het product niet perse tegen een ‘vette’ coupe maar om mijn haar wat stugger te maken en er daardoor meer model in te krijgen en wat extra volume. Ga er niet vanuit dat je de hele dag door enorme volume hebt, aan het eind van de dag voelt gaat het wel wat ingezakt zitten!

Op dit moment gebruik ik de droogshampoo van Kruidvat die in een nieuw jasje is gestopt. Ik vind hem heel fijn in gebruik en het is ook nog is een lekkere grote fles om lang mee te doen. Hij laat geen witte waas achter op mijn haar en ik vind de geur van droogshampoo ook altijd zo lekker, hebben jullie dat ook?

Prijs €1,99 voor 250 ML 

h2

Heat Protection spray 

h3

Een van de allerbelangrijkste dingen die je moet hebben wanneer je gebruik maakt van warmte tools is een heat protection spray. Het helpt je haar namelijk beschermen tegen de hitte van je stijltang, je krultang en de föhn. De toegevoegde pro-vitamine B5 zorgt dat je haar goed wordt verzorgt en beschermt!

Ik heb tijden gebruik gemaakt van de heat protection spray van L’Oreal maar het is altijd een stuk fijner als het wat goedkoper kan. Sinds kort heeft Kruidvat eentje in haar assortiment en daarover heb ik helemaal niks te klagen. Hij heeft een makkelijke spray kop waardoor je heel snel je haar kan voorzien van een laagje.

Prijs €2,39 voor 250 ML h4

Wat gebruik jij voor je haar qua producten?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram