Haar gedipt in roze!

Haar gedipt in roze!

0

Voor de 2de keer heb ik alle moed bij elkaar verzameld om mijn haar te gaan kleuren met speciale hair shadow, ofterwijl oogschaduw voor op je haar. Volg je mij al een tijdje dan weetje waarschijnlijk dat ik het al is eerder heb gedaan met de bekende Color BUG van Kevin Murphy en dan weetje waarschijnlijk ook dat ik niet zo enthousiast was…

In het John Beerens Lover pakket ontving ik opnieuw een product om je haar te kleuren doormiddel van een krijt. Dit keer van het merk Colour Mania waar ik nog niet eerder van had gehoord. Het is een kleur rond potje dat net zo werkt als de Color BUG.

1

De Colour Mania Hair Shadow is verkrijgbaar in de webshop van John Beerens in verschillende kleuren als, rood, blauw, groen, paars enzo. Ik heb de kleur roze ontvangen ook wel Pink Flamingo genoemd. ( ik hou van die naam ).

2

Met deze haarkrijt creëer je een  echte ‘dip dye’ look, gekleurde lokken of compleet gekleurd haar zonder het gebruik van schadelijke chemicaliën. De Colour Mania  haarkrijt is veilig en absoluut niet schadelijk voor uw haar. Dus dat is natuurlijk fijn. Daarnaast werkt het net als bij de Color BUG gebruik maken van een stijltang of haarspray om de kleur te vezegelen. Ik raad je wel af om het met je stijltang te doen aangezien het roze heel snel overal op gaat zitten en ook in kleine randjes wat er niet makkelijk uit gaat.

Pink Flamingo

3

 Het is allemaal heel simpel maar op een of andere manier is het gewoon niks voor mijn haar. Je pakt een paar plukken, je wrijft het krijt erover heen en de roze kleur gaat in je lokken zitten. Heel makkelijk in gebruik maar ook de rest van je lichaam (althans bij mij) gaat er onder zitten en dat vind ik zo vervelend van deze producten. Heb je na wens genoeg product in je haar dan pak je de haarspray erbij wat er voor zorgt dat het vast blijft zitten.

4

Hieronder zie je het resultaat en net als bij de witte Color BUG ben ik weer niet enthousiast en dat komt gewoon omdat het een product is wat niet geschikt is voor mijn haar en haarkleur.

5

Wel is het product ontzettend zuinig in gebruik en is er amper te merken dat er iets product uit is. Vergeleken de Color BUG was direct een gat te zien in het krijt na gebruikt.

6

Het product is simpel en leuk wanneer je een feestje hebt. Persoonlijk zou ik het niet zo snel aanraden voor dagelijks gebruik aangezien het product nog best afgeeft en naast mijn trui zat ook mijn broek er onder van al het stuif. Wat wel weer een pluspunt is dat het heel makkelijk uitwasbaar is dus ben je er niet blij mee dan is een douche beurt voldoende. Wel is het zuinig in gebruik en zoals ik al zij, wanneer je een feestje hebt en je wilt even wat anders doen en opvallen dan is het natuurlijk een hartstikke leuk product om mee te experimenten.

De Colour Mania Hair Shadow verkrijgbaar in diverse kleuren kun je vinden in de Beautywebshop van John Beerens voor €8,40

Wat vind jij van haar krijt? Heb je er ervaring mee?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram